Csíráztató üvegedény

Csíráztató üvegedény
Csíráztató üvegedény
Csíráztató üvegedény
Csíráztató üvegedény

Az egészséges életmód egyik legfontosabb része a megfelelő táplálkozás, melyben nagy segítségedre lehet ez a Rédei csíráztató üveg, melynek segítségével most már Te is tudsz otthon egészséges és finom, friss csírákat termeszteni.

A doboz oldalán található leírás segítségével Te is könnyen elkezdheted a friss és egészséges csíranövények termesztését, mint például a retek, búza, lucerna, mustár, vagy éppen brokkoli csíra.

Tulajdonságok:

Anyaga: üveg és műanyag
Űrtartalma: 720 ml
A csíráztató méretei:
- Magassága: 15 cm
- Átmérője: 8 cm
Mosogatógépben tisztítható.

A termék színében eltérés lehet, színben sajnos nem tudunk kérést teljesíteni.

Használati útmutató:
1. Öblítés: 1-1,5 evőkanállal a választott vetőmagból helyezz az üvegbe, majd csavard rá a tetőt és töltsd fel vízzel. Rázzad fel jól az üveg tartalmát, majd öntesd ki a vizet a tető lecsavarása nélkül. Ismételd meg a műveletet kétszer.

2: Beáztatás: Töltsd fel ismét vízzel az üveget és tartsd azt szájával felfelé egy éjszakára, hogy az üvegben lévő magok megszívják magukat és gyorsabban csírázni kezdjenek.

3. Csíráztatás: 10 óra állás után öntsd le a felesleges vizet, majd töltsd meg az üveget ismét vízzel, jól rázzad fel és öntsd le. Helyezd az üveget ferde állásba, hogy a felesleges víz továbbra is távozni tudjon és a csírák is elég levegőhöz jussanak. Naponta öblítsed át a fejlődő csírákat a már ismert módon!

4. Csírák elkészítése: A használt vetőmag fajától függően a csírázás 4-6 napig tarthat. Minél hosszabban állnak a csírák, annál lágyabb lesz az ízük. Felhasználásuk rendkívül sokrétű, alkalmasak köretnek, de levesek vagy saláták alkotói is lehetnek. Kiválóan díszíthetik is a különféle salátákat és leveseket.
Minden gyermek számára nagy élmény egy vajas kenyér, amire csírát szórtak!


 

 

Cikkszám:
AO-01183
Anyaga:
üveg és műanyag
Szállítási idő :
2-5 munkanap
2 190 Ft
db
db
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Az alábbi terméket az adatai megadásával előrendelheti. A termék érkezésekor értesíteni fogjuk a megadott email címen!
Adatok
Adatok
Cikkszám
AO-01183
olcsobbat.hu Ár Radar árösszehasonlító és piac