Konyha felszerelés

Tedd tökéletessé és élvezhetővé a konyhában töltött időt.
Legyen szó akár előkészítésről, főzésről vagy sütésről, Mi folyamatosan próbáljuk Neked bemutatni a legújabb trendeket, de ezek mellett természetesen a hagyományokat is ápoljuk, és nagymamáink jól bevált praktikáira is odafigyelünk.
A konyha felszerelések között találhatsz bonbon formákat, süteményformákat, de segítünk Neked a tortadíszítésben, vagy akár a konyha tisztán és rendben tartásában is.

A konyhafelszerelések kínálatában garantáltan el fogsz mélyülni. Készíts egy teát vagy egy kávét, helyezkedj el kényelmesen, és nézd át a széles kínálatot! Annyi hasznos, ízléses, szép és kreatív konyhai, cukrászati kelléket, sütéshez, főzéshez, tároláshoz, szervírozáshoz szükséges eszközt és kiegészítőt fogsz találni, hogy izgalmas kikapcsolódásként fogod megélni a nézelődést. A konyhafelszerelést több kategóriára osztottuk, hogy ezzel is megkönnyítsük számodra a keresett termékek megtalálását.

Tovább

A konyhafelszerelések között találhatók a szilikonból vagy polikarbonátból készült bonbon és csokoládé formák. Számos mintázat létezik, amelyek között biztosan ráakadsz Te is a Neked tetszőre. Nem feledkeztünk meg a bonbon és csokoládé készítéshez szükséges eszközökről sem, tekintsd meg azokat is!

A szilikonból készült formák és sütőformák a modern konyha elengedhetetlen eszközei, használatuk egyre elterjedtebb. Nemcsak édességek, sütemények, torták, hanem kenyérfélék, zöldséges és húsos ételek, gyümölcskocsonyák, fagylalttorták és parfék elkészítésére is alkalmasak. 

A süteményformák és a sütőformák között találhatók a már hagyományosnak számító, bevált anyagokból készített tortaformák, muffinformák, rózsafánk sütőformák és kürtöskalács készítő szettek. Elég, ha csak gondolunk rá, valljuk be, most azonnal meg tudnánk enni bármelyik édességből, bármennyit. (E)

A sütemény és linzer kiszúrók, a tésztavágók között is el tudsz időzni. Mindenki mást szeret: van, aki a fémből, van, aki a műanyagból készültet. Kínálatunkban mindenki megtalálja a számítását. Itt találod meg a betű, a szám és linzer kiszúrókat, a fánkformázókat és süteménypecséteket, a tésztavágókat és tésztamintázókat is. 

A tortakészítés és tortadíszítés izgalmas tevékenység, hiszen a tortát többnyire meglepetésnek szánjuk. Egyedi, kreatív torta-alkotások születhetnek a kezed alatt, melyben társaid a habzsákok és a díszítőcsövek, a fondant és marcipán kiszúrók és formázók, melyek lehetnek rugósak, készülhetnek szilikonból vagy műanyagból. S ha kész a csoda-tortád, akkor már csak a szervírozásáról kell gondoskodnod, amihez ugyancsak találsz kellékeket, díszítést kínálatunkban. 

A konyhafelszerelések közé tartoznak azok az eszközök is, melyekkel megkönnyíted és célirányossá teheted a konyhai tevékenységet: habverők, spatulák, kenőecsetek, mérőeszközök, mérőedények, nyújtófák, nyújtólapok, sütőlapok, tálalóeszközök és ételformázók. 

Kínálatunkban a tárolásra is adunk megoldást. Fontos, hogy az élelmiszer alapanyagokat rendszerezni tudd, és a megfelelő anyagú tárolókban tárold azokat a szagok, a párásodás, és természetesen a praktikusság miatt. 

A poharak, bögrék, tányérok, evőeszközök és ételhordókhoz nem is kell sokat hozzáfűzni, hiszen minden háztartás alapvető felszereltségéhez tartoznak. Nálunk nagyon szépeket találsz! 

Ezután már nincs más dolgod, gyere velünk, merüljünk el a konyhafelszerelések, cukrászati kellékek világában! 

 

Tovább