Egyéb konyha felszerelés


Az Egyéb konyhai eszközök sütéshez és főzéshez kategória olyan izgalmas, hogy egy darabig biztos el fogsz itt időzni! Annyi minden hasznos, ötletes, szép és (természetesen) szükséges terméket találsz itt, hogy csak nnna! Ez a “mindenbelefér” konyhai, cukrászati eszközök csoportja, melyet muszáj átnézned!Ezeket akár nevezhetnénk “erre is szükségem van” cuccoknak is! Vágjunk is bele, milyen sütéshez, főzéshez kiváló konyhai eszközöket találsz ebben a kategóriában!

Az Álmodj otthont webáruház kínálatából nem hiányozhat a szilikon talpú rozsdamentes keverőtál, a kör vagy téglalap alakú sütemény hűtőrács (gitterrács), több fajta zöldséghámozó és halpikkelyező, háromdarabos konyhai szett (tölcsér, tojás szétválasztó és szűrő), Tescoma infravörös konyhai hőmérő, Tescoma Delícia digitális mérőkanál. Találsz kínálatunkban hagyományos, műanyagból és fémből készült diódarálót, tojásszeletelőt, hagyományos fokhagymanyomót vagy tekerős fokhagymaprést, fakeretes szitát, lyukas, fa nyelű fémből készült lyukas és teli fordító lapátot. Konyhafelszerelési online áruházunkban kaphattok porcukorszórót, műanyag tészta és csokoládé adagolót, hagymatűt hagymaszeleteléshez. 

Van itt olvasztó edény csokoládéhoz, mézeskalács díszítő tubus, tésztaadagoló műanyagból és szilikonból, keksz illetve sütemény készítő szett 20 különböző fejjel, műanyag churros fánk készítő. Itt említenénk meg, hogy Tésztavágók és tésztamintázók kategóriában megtudhatod, mi az a churros!

Engedjétek meg, hogy itt is emlékeztessünk Benneteket: konyhafelszerelési, cukrászati termékeink kínálatának összeállítása, illetve forgalmazása során a célunk az, hogy a lehető legjobb árukészlettel álljunk a rendelkezésetekre, a lehető leggyorsabban megkapjátok a rendelést! Úgy gondolkozunk, mintha mi lennénk a helyetekben, hiszen máshol mi vagyunk a vevők, s mi is szeretjük a kedves, pontos, gyors és korrekt kiszolgálást! Jó válogatást, szép napot Mindannyiótoknak!