Cukrász kellék, konyha felszerelés

Tedd tökéletessé és élvezhetővé a konyhában töltött időt, legyen szó akár előkészítésről, főzésről vagy sütésről. Ebben a kategóriában bemutatjuk a legújabb trendeket és elhozzuk Nektek a legpraktikusabb eszközöket legyen szó cukrász kellékekről és konyhai felszerelésekről

A cukrász kellékek és konyha felszerelések kellékek kategóriában alatt találhatsz bonbon formákat és kellékeket, szilikon formákat és sütőformákat, süteményformákat és sütőformákatsüteménykiszúrókat, linzer kiszúrókat és tésztavágókat, de segítünk Neked a tortadíszítésben, vagy akár a konyhai tárolásban is. A cukrász kellék és konyha felszerelést több alkategóriára osztottuk, hogy ezzel is megkönnyítsük számodra a keresett termékek megtalálását.

A konyhafelszerelések között találhatók a szilikonból vagy polikarbonátból készült bonbon és csokoládé formák, kellékek. Számos mintázat létezik, amelyek között biztosan ráakadsz Te is a Neked tetszőre. Nem feledkeztünk meg a bonbon és csokoládé készítéshez szükséges eszközökről, illetve a cukrászati, édesség alapanyagokról sem. A szilikonból készült formák és sütőformák a modern konyha elengedhetetlen eszközei, használatuk egyre elterjedtebb. Nemcsak édességek, sütemények, torták, hanem kenyérfélék, zöldséges és húsos ételek, gyümölcskocsonyák, fagylalttorták és parfék elkészítésére is alkalmasak. 

A süteményformák és a sütőformák között találhatók a már hagyományosnak számító, bevált anyagokból készített tortaformák, muffinformák, rózsafánk sütőformák és kürtöskalács készítő szettek. Elég, ha csak gondolunk rá, valljuk be, most azonnal meg tudnánk enni bármelyik édességből, bármennyit. A sütemény és linzer kiszúrók, tésztavágók között is el tudsz időzni. Mindenki mást szeret: van, aki a fémből, van, aki a műanyagból készültet. Kínálatunkban mindenki megtalálja a számítását. Itt találod meg a betű, a szám és linzer kiszúrókat, a fánkformázókat és süteménypecséteket, a tésztavágókat és tésztamintázókat is. A tortakészítés és tortadíszítés izgalmas tevékenység, hiszen a tortát többnyire meglepetésnek szánjuk. Egyedi, kreatív torta-alkotások születhetnek a kezed alatt, melyben társaid a habzsákok és a díszítőcsövek, a fondant és marcipán kiszúrók és formázók, melyek lehetnek rugósak, készülhetnek szilikonból vagy műanyagból. S ha kész a csoda-tortád, akkor már csak a szervírozásáról kell gondoskodnod, amihez ugyancsak találsz kellékeket, díszítést kínálatunkban. A konyhafelszerelések közé tartoznak azok az eszközök is, melyekkel megkönnyíted és célirányossá teheted a konyhai tevékenységet: habverők, spatulák, kenőecsetek,mérőeszközök, mérőedényeknyújtófák, nyújtólapok, sütőlapok, papíráru és csomagolóanyagok és egyéb eszközök torta készítéshez és díszítéshez.

Kínálatunkban a konyhai rolásra is adunk megoldást. Fontos, hogy az élelmiszer alapanyagokat rendszerezni tudd, és a megfelelő anyagú tárolókban tárold azokat a szagok, a párásodás, és természetesen a praktikusság miatt. 

Ezután már nincs más dolgod, gyere velünk, merüljünk el a konyhafelszerelések, cukrászati kellékek világában!