Egyéb eszközök torta készítéshez és díszítéshez

Mielőtt azt hinnétek, végeztünk a tortakészítéshez, illetve más sütemények, édességek készítéséhez szükséges konyhafelszerelési, cukrászati eszközökkel, még vár rátok egy olyan kategória, melyben azokat az eszközöket találjátok, melyeket már egyik kategóriába sem tudtunk besorolni. Ha komolyan gondoljátok a cukrászkodást, sütést, főzést, kreatívkodást ésatöbbi, feltétlen nézzétek át az Egyéb eszközök tortakészítéshez és díszítéshez kategóriát is! Biztosan találtok itt is olyan cukrászati kellékeket, melyeket meglátva a “fejetekre csaptok”: naná, hogy erre is szükségem van!

-28%
Raktáron: 3 db
Kedvencekhez
80 darabos cukrász készlet, cukrász szett
80 darabos cukrász készlet, cukrász szett
80 darabos cukrász készlet, cukrász szett
80 darabos cukrász készlet, cukrász szett
Cikkszám
AO-06195
8 590 Ft
11 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 107 Ft/db
Összehasonlítás
-43%
Raktáron: 2 db
Kedvencekhez
Cikkszám
AO-04513
3 990 Ft
6 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás

Ahogy azt már többször is elmondtuk Nektek, termékeinket úgy választjuk, mintha magunknak vásárolnánk, mindig azt tartjuk szem előtt, milyen konyhafelszerelési eszközökkel tehetitek könnyebbé, élvezetesebbé a sütést, főzést, cukrászkodást!

Az Egyéb eszközök tortakészítéshez és díszítéshez kategóriában találtok festékpalettát színek kikeveréséhez, mellyel a tortát, a süteményt tudjátok díszíteni. Találtok fémből és műanyagból készült szakácsfáklyát, melyet másképp karamellizáló vagy flambírozó pisztolynak is hívnak. A szakácsfáklyát több mindenre is lehet használni, nem csak karamellizálásra: jó olvasztáshoz, pörköléshez is. A tojáshab karamellizálására is alkalmas, így az olyan édességet, melynek a tetején tojáshab van, nem kell visszatenni a sütőbe. Profiknak, illetve a “megszállott” torta- és édesség készítőknek (E) ajánljuk a Tescoma grandchef profi flambírozó pisztolyt! Aki sűrűbben dolgozik a sütés, cukrászkodás során szakácspisztollyal, annak érdemes beruháznia erre a rozsdamentes acélból, műanyagból és eloxált alumíniumból készült szakácsfáklyára, melyen be lehet állítani a láng intenzitását. Aki pontosabban szeretné tudni, mit is jelent a flambírozás, annak íme: a flambírozás olyan pörkölés, melynek során a legalább 40 százalékos töménységű alkohollal leöntött ételt meggyújtjuk. Nemcsak desszerteket, hanem húsokat, gyümölcsöket is lehet flambírozni. 

Ebben a kategóriában találtok kör vagy téglalap alakú, búrával ellátott süteményes tálakat.  Van tortadíszítő stencilünk többféle mintázattal: karácsonyi tematikájú, vagy betűk, számok, virágok, népies motívumok. De találtok esküvői témájút is, így az ifjú párt is “meg tudjátok formázni” a torta tetejére porcukorral, kakaóporral - például. 

A tortatipli és a tortamerevítő hasznos kellékek, de jó szolgálatot tesz a cukorvirág szárító állvány is. A forgatható, vagy éppen dönthető tortaállvány is okos találmány. Hasznos sütési kellék a fakeretes lisztszita. Találtok kínálatunkban állítható magasságú tortasimítót fémből, mellyel a torta tetejét és oldalát is tudjátok - akár egyszerre - formázni. 

A szilikonból készült konyhafelszerelési kellékek és cukrászati eszközök széles körben elterjedtek, így az Egyéb eszközök torta készítéshez és díszítéshez menüben is vannak szilikonból készült termékek, így például szilikon nyújtólap, nyújtóhenger (sodrófa, nyújtófa). Itt találjátok a drótos tortaszeletelőt, illetve nagyméretű tortaszeletelőt is, valamint fémből és műanyagból készült díszítő kanalakat, porcukorszórót. 

Ha még nem fedeztétek volna fel más kategóriában, ide is betettük Nektek a csokoládé öntőformákat, melyek segítségével készíthettek autót, gyerek-, női- és férfi cipőt, házaspárt. Az elkészült csokoládé díszek tökéletes kiegészítői lehetnek tortádnak, ha azt valamilyen alkalomra szánod, így születésnapra, esküvőre, gyerekváró partira. 

Igazán kreatív termékünk a 3D-és zselé virág készítő szett. Sütemények, torták díszítéséhez ajánljuk a kézi pumpás, műanyag torta sprayt, az airbrush festék permetezőt. Van műanyag tészta és csokoládé adagoló tölcsérünk, valamint tortaemelőnk, mely utóbbival a megsült, kész lapokat tudjátok könnyedén egymásra helyezni. Fondant és marcipán készítéshez jól jöhet a modellező szivacs szett is.