Kellékek tortakészítéshez és tortadíszítéshez

Készíts Te is varázslatos süteményeket és tortákat a webáruházunkban kapható torta díszítő kellékek segítségével. Készíts egyedi marcipán díszeket, fondant virágokat, vagy díszítsd egy egyszerű habcsodával az elkészült muffinokat.
Garantáltan nagy sikered lesz.

A Kellékek tortakészítéshez és tortadíszítéshez kategória jóval többet takar, mint ami az elnevezése. Mivel a hosszabb elnevezés “kilógna” az oldalról, így kénytelenek voltunk egy rövidebb, összefoglaló nevet találni az itt található, széles kínálattal rendelkező konyhafelszerelési áruknak, cukrászati kellékeknek, sütéshez, főzéshez nélkülözhetetlen eszközöknek. Sok hasznos és kreatív terméket találsz a Kellékek tortakészítéshez és tortadíszítéshez kategóriában, melyek abban is segítenek, hogy nemcsak az elkészített édesség legyen finom, szép és különleges, hanem a szervírozásuk, tálalásuk is csinos, funkciójában megfelelő legyen, és természetesen lenyűgözd vele a szeretteidet, vendégeidet. 

 

Tovább

Nemcsak azért érdemes rászánnod az időt a Rugós fondant és marcipán kiszúrók, a Szilikon fondant és marcipán formázók, a Műanyag fondant és marcipán kiszúrók és formázók, a Fondant és marcipán mintázók és habkártyák, a Habzsákok és díszítőcsövek, a Papíráru, kellékek torta és sütemény díszítéshez, tálaláshoz, valamint az Egyéb eszközök torta készítéshez és díszítéshez kategóriákat, mert célszerű, hasznos, gazdag termékkínálatot, hanem azért is, mert akár előre is tudsz tervezni, ötleteket szerezni a különféle alkalmakra, de akár a mindennapokra is: milyen tortát, milyen édességeket, süteményeket fogsz készíteni, s ahhoz milyen konyhai felszereléseket, cukrászati kellékeket kell beszerezned. 

Egy kis kedvcsinálónak, mielőtt belevágnátok a Kellékek tortakészítéshez és tortadíszítéshez menü átnézésébe, lássuk, honnan is “kaptuk” a marcipánt! A marcipán középkori eredetű édesség, egyes források azt írják, hogy Perzsiából került Európába a 13. században, s készítésének titkát a velencei keresztes lovagok hozták magukkal Keletről. Állítólag Velencében készítették először. A marcipán elnevezés Velence védőszentjére, Szent Márkra utal, ugyanis a marcipán latin neve panis martii, azaz: Márkus kenyere. Eredetileg blansírozott, hámozott édes mandulából és őrölt cukorból vízzel sziruposra főzött massza, amely keserűmandula hozzáadásával nyeri el sajátos ízét.  

A Rugós fondant és marcipán kiszúrók között is megtalálod a Tescoma márka termékeit, akárcsak más, konyhafelszerelést, cukrászati és party kellékeket forgalmazó webáruházunkban. A kínálat széles, és figyelmetekbe ajánljuk, hogy ezek a kiszúrók nemcsak fondant és marcipán alakba öntésére alkalmasak, hanem sok közülük sütemények, torták, kekszek kiszúrására is. 

A szilikon fondant és marcipán formázók és a műanyag fondant és marcipán kiszúrók

egész egyszerűen gyönyörűek, ötletesek, hasznosak, élvezet velük az édesség készítés. Kis túlzással, minden olyan formát, alakzatot megtaláltok, melyeket valaha is kitaláltak, megalkottak, legyártottak. 

A fondant és marcipán mintázók és habkártyák között is megtalálod az általad kedvelt anyagból készült terméket, így fémből, rozsdamentes fémből, műanyagból és szilikonból készült cukrászati kellékeket. A habkártyák nagyon hasznosak az édesség-alkotás szempontjából, hiszen például egy torta általuk nyeri el a végső küllemét. Használd őket bátran díszítésre, a krémek elkenésére, s a felesleges csokit, habot, krémet le tudod húzni. 

A Habzsákok és díszítőcsövek kategóriában nagyon izgalmas dolgokat találtok, ha elhatároztátok: különleges díszeket szeretnétek a tortára varázsolni. A Papíráru, kellékek torta és sütemény díszítéshez, tálaláshoz kategóriát jobb, ha megnézitek, hiszen a szépen, ízlésesen, egyedien feldíszített édességhez már csak egy kell: a szervírozás. Egyetérthetünk abban, hogy a tálalás nagyon fontos. 

Az Egyéb eszközök tortakészítéshez és díszítéshez kategória azért született, mert ezeket a termékeket már képtelenek voltunk bármelyik csoportba “beszuszakolni”, ugyanakkor elengedhetetlenek a Te konyhádban (is) a sütés, főzés, cukrászkodás során!

Tovább