Mérőeszközök és mérőedények

A Mérőeszközök és mérőedények kategóriában található termékek nemcsak hasznosak, hanem fontosak is. Számos olyan édesség van, melyek elkészítéséhez nagyon fontos a precíz mérés, legyen akár súlyról, mennyiségről vagy hőmérsékletről szó. Ha megfelelő konyhafelszerelési, cukrászati eszközökkel rendelkezel, akkor a mérés sem tud kifogni rajtad. A nálunk kapható maghőmérőkkel, sütőhőmérőkkel, mércékkel biztosan sikerülni fog a tervezett bonbon, trüffel, csokoládé, muffin, a születésnapi torta, a finom egyben sült hús és még sorolhatnánk. 

A rozsdamentes acélból és hőálló üvegből készült Tescoma sütőhőmérő nagy szolgálatot tehet Neked a sütés során. Azért is jó, mert van, aki még olyan sütőben süt, amely nem tudja mérni a hőmérsékletet: így nem kell lecserélni a sütőt (E), elég, ha Álmodj otthont webshopunkban beszerzel egy sütőhőmérőt elérhető áron. A Tescoma univerzális, analóg, rozsdamentes hőmérő arra alkalmas, hogy optimális hőmérsékleten tudd tartani a húst meggátolva kiszáradását, hiszen le tudod mérni belső hőmérsékletét. Úgy szúrd bele a húsba, hogy biztosan álljon, és sütés közben is ellenőrizni tudd a hőfokot. 

A Tescoma, LCD kijelzővel rendelkező, infravörös konyhai hőmérővel érintkezés nélkül tudod mérni az ételek hőmérsékletét -50 és +380 Celsius fok között. A Tescoma Delícia digitális mérőkanál nagy segítségedre van az alapanyagok pontos kimérésében. 

Megtalálod kínálatunkban a Simax márka hőálló mércés üvegkancsóit 500 ml-es és 1 l-es méretben, de van hagyományos, műanyag mérőkancsónk is, valamint mérőkanál szettünk, melyek egyenként más űrtartalommal rendelkeznek. Rendelhetsz tőlünk 5 darabos fém mérőkanál szettet, 2 literes, mixerhez való mérőkancsót, mérőpoharat. 

Okos termék a digitális maghőmérő, melyből találsz nálunk forgatható fejűt, illetve összecsukhatót is. Ha még nem nézted volna meg a Szilikon bonbon és csokoládé formák, a Polikarbonát bonbon formák kategóriákat, akkor feltétlen nézd át azokat is, ugyanis ott is szó esik a maghőmérőről. A maghőmérő ugyanis nemcsak a húsok belső hőmérsékletének a mérésére alkalmas, hanem a csokoládék temperelásához is kitűnő eszköz. Bonbon vagy csoki készítésénél az anyag hőmérsékletének optimálisnak kell lennie ahhoz, hogy a formába öntött csoki szép fényes felületű és ropogós állagú legyen. 

Ne feledjétek, konyhafelszerelési-, cukrászati- és parti kellékeket forgalmazó online áruházunk elkötelezett abban, hogy minőségi, hasznos és szép termékekhez tudjatok hozzájutni a lehető leggyorsabb kiszállítással!