Szilikon fondant és marcipán formázók

Készülj fel! Nagyon nehéz lesz választanod a szilikon fondant és marcipán formázók között, annyi fajtát árulunk cukrász kellék, konyha felszerelés és party kellék webáruházunkban. Ez is olyan kategória, hogy jobb, ha magatokra csukjátok az ajtót, csináltok egy kis “énidőt” (ahogy manapság divatos mondani) egy jó lattéval!  Az “énidőre” egyébként is próbáljatok meg odafigyelni! 

A számos mintának köszönhetően követheted a legújabb trendet, így egyedi, mutatós díszeket készíthetsz tortákra, süteményekre fondant és marcipán masszákból. Érdemes esetleg konkrét mintára, alakzatra, mesehősre, figurára  is rákeresned, így hamarabb megtalálod a keresett szilikon fondant és marcipán formázót

Ha minket kérdeztek, feltétlenül görgesd végig a kategóriát! Ez arra is jó, hogy ötletetet kapj a következő alkalomra, amikor úgy döntesz: megleped magad és szeretteid egy kis finomsággal! Majdnem elfelejtettem! Bevallom Nektek, régebben nem tudtam, mi is az a fondant. Biztos Ti Mindannyian tudjátok, de azért engedjétek meg, hogy - ha már a szilikon fondant és marcipán formázókról beszélünk - megosszam Veletek is a “tudományomat”! A szó maga francia eredetű, jelentése: olvadó. A fondant tulajdonképpen krémesített, puha cukorka anyag, illetve képlékeny cukormáz, a szaloncukor egyik alapanyaga. Sűrű cukorszirupból kristályosítással, színezéssel, ízesítéssel és formába öntéssel készítik, tulajdonképpen olyan, mint egy cukorból készült gyurma. Tudjátok mit gondolok, tuti meg fogok próbálni készíteni szaloncukrot!

A szilikon fondant és marcipán formázók között annyi szép, cuki (így trendi mondani, ugye?!) ötletes terméket találtok, hogy csak nnna! Ha valamilyen partira, összejövetelre készültök, ezt a kategóriát is érdemes tüzetesen átnéznetek! Nincs olyan korosztály, amelynek nem tudnátok választani! Van itt a munkagéptől kezdve király, királynő, masni, csipke, angyal, felhő, báli ruha formázón keresztül a lepkéig minden. De itt vannak a sorban állatokat, sellőt madártollat, házat, leveleket formázó alakzatok. Fiús anyukák figyelem!  Csak egy-két kattintás, s bárhol is vagytok az országban, akár már a rendelést követő másnap kezetekben tarthatjátok a “félelmetes” krokodilt, pókot, sárkányszemet, dinoszaurusz szemet és dinoszauruszt, a darut, a rendőr vagy seriff szettet, az útépítést jelző táblákat. 

Kislányt akarsz meglepni? Egy percig se aggódj: nálunk megtalálható a sellőlány, a tündér, az angyalszárny. Az állatformák mindig is slágerek voltak és lesznek a gyerekek körében, így a szarvas, a majom, az oroszlán, a nyuszi vagy akár a kutya. Szív, juharlevél, koszorút, kulcs, táska, gyöngy vagy akár cipő formájú szilikon fondant és marcipán formázóra vágysz? Az Álmodj otthont webáruház kínálatában mindegyik rendelkezésedre áll. 

Karácsonyra készülődsz? Nem gond! Netán a szerelmedet akarod meglepni? Tele vagyunk szívvel! Vagy esküvő közeleg? Erről is gondoskodtunk: esküvő tematikájú mintázókat is találsz! Szereted a vintage stílust? Vagy akár a népies díszítést? Vagy a decens, elegáns mintákat? Esetleg számokat akarsz édességből megformázni? Rád is gondoltunk, amikor a szilikon fondant és marcipán formázók kínálatát összeállítottuk.