Műanyag fondant és marcipán kiszúrók és formázók

Szerencsések vagyunk. A technológia fejlődésének köszönhetően a konyhában is megjelentek a különféle, korszerű anyagokból készült kellékek. Ezért van az, hogy akár fémből, akár szilikonból, akár műanyagból készült cukrász kelléket vagy konyhafelszerelési terméket keresel, meg fogod találni azt, mellyel a legjobban szeretsz sütni, főzni, cukrászkodni.

Ebben a kategóriában a műanyag fondant és marcipán kiszúrókat találod, különféle méretekben, szettekben, formákban, valamilyen alkalomhoz kötődő tematikában. Ha a fémből készült fondant és marcipán kiszúrókkal tevékenykedsz szívesebben, mindenképpen nézd át azt a kategóriát, hátha ott találod meg, amire szükséged van. 

A műanyag fondant és marcipán kiszúrók és formázók között szinte minden van, amelyre egy édesség formázásához szükséged lehet. Van olyan cukrászati, sütemény készítésre, formázásra alkalmas eszköz, melyet ugyan más kategóriákban is megtalálsz, de mi azért gondoskodtunk arról, nehogy megfeledkezz valamiről, és hátha újabb ötletet kapsz kreativitásod, ügyességed bizonyítására. 

Hogy mi a fondant: erről olvashattok a Szilikon fondant és marcipán formázók kategóriában, itt a cupcake-ről kedveskednénk Nektek információval, már csak azért is, mert cupcake mintázó is van kínálatunkban. A cupcake tulajdonképpen a muffinhoz hasonló minitorta, ha lefordítjuk angolról “egy az egyben”, akkor csészetorta a jelentése. Általában vékony papír- vagy alumínium formában sütik ki, cukormázzal szokták leönteni, és különféle tortadíszekkel dekorálják. Van, ahol fairy cake-nek, “tündérsüteménynek” nevezik mérete miatt. Van, ahol a cupcake-en a “bögre torta” elnevezést értik a bögrényi hozzávalók miatt. 

A műanyag fondant és marcipán kiszúrók és formázók között találsz 26 darabos, betűket formázó kiszúrókat, ugyancsak betűket formázó fondant és marcipán kiszúrókat. Akinek még nagyobb készletre van szüksége, annak 64 darabos készlettel készültünk, melyek segítségével díszítheti az ünnepi tortát különféle felirattal, névvel, és még a Happy Birthday felirat is rendelkezésére áll - külön. A betűvel kirakott tortadíszítések mellé nyugodtan tehettek még más formákat is, akár marcipánból, akár valamilyen fondantból, számtalan mintával állunk rendelkezésetekre! Van fondant és marcipán mintázó sablonunk, illetve kiszúrónk masni, foci, focicipő, női cipő, virág, különféle levelek és virágok mintájú, például tölcsérvirág, rózsa, szegfű. Természetesen megtaláljátok a klasszikus geometrikus mintákat, vagy a szívet, valamint a felhőket, a hópelyhet, az esküvői szettet, táncoló emberek szettet, madártollat, női és férfi alakot. 

Nem hiányozhatnak a mesehősök és a gyerekek nagy kedvencei, ezek biztos befutók egy születésnapi gyerekpartira készült torta díszítésére fondantból vagy marcipánból. Ilyen az űrhajós készlet, a Disney-s betűkészlet, az unikornis, a hableány, a dinoszaurusz, a tappancs, a méhecske, a szivárvány, a flamingó, a jégkrém. Ha babaváró partira kerestek ötletet, készítsetek édességet, tortát, melyet babakocsi formával, baby felirattal, esetleg bodyval díszítetek. Nagyon jópofa a patchwork fondant kiszúró futás és jóga témában. Sportoló barátotok, szerettetek biztosan örülne, ha ilyen mintájú édességet kapna Tőletek!  A nyár szerelmeseinek ajánljuk a Hawaii mintát (is)!