Fondant és marcipán mintázók és habkártyák

Hogy ne legyen munka a konyhai munka! Mert hát mégiscsak munka! Abban azért egyetérthetünk, nem mindegy, hogy mennyi időt, s azt az időt milyen minőségben töltjük el a sütéssel, főzéssel, édesség készítéssel. A fondant és marcipán mintázók és habkártyák segítségével a tortákat, süteményeket, muffinokat (és még sorolhatnánk) díszítését teheted egyedivé.

Bármit kitalálhatsz, ezekkel az konyhai, cukrászai eszözökkel mindent meg tudsz valósítani. A díszítéssel éred el azt a megjelenését az általad készített édességnek, amely valóban a Te egyedi alkotásoddá teszi a “művet”. A fantázia határtalan, így a személyiségedet, lelkedet is beleteheted a munkádba!

A Fondant és marcipán mintázók és habkártyák kategóriában találsz 25 vagy 13 részes tortadíszítő szettet, melyek használatával igazán ki tudod bontakoztatni kreatívitásodat. A szettben található eszközökkel mind a fondantot, mind a marcipánt, vagy a habot, a krémet tudod mesterien formázni. Nagy segítségedre lehet tortád díszítésénél, legyél akár kezdő vagy profi “kiscukrász”. A mintázó tollakról ne is beszéljünk: Rajtad múlik, milyen gyönyörűséges édesség-alkotást varázsolsz. A díszítőcsövekkel sem nyúlhatsz mellé, használatuk egyszerű, így ne habozz, (illetve habozz, de a tortára tedd a habot), hidd el, a végeredmény fantasztikus lesz! 

Van négydarabos műanyag virágszög készletünk, amely azért jópofa, mert csak beszúrod azokat a tortákba, és rájuk teszed a formába öntött, (például) marcipánból készült dekorációt. Így a díszítés jobban kiemelkedik a torta síkjából, hangsúlyosabb megjelenést adva ezzel annak. Van egy jó pár kétoldalas fém tortaformázónk, illetve habkártyánk, utóbbiak például hullám és tüske mintával. Tudjátok, már írtunk, “beszéltünk” róla: mindenki más anyagból készült konyhai eszközökkel szeret dolgozni, ez tényleg egyéni. Mindenképp nézzétek át a fém habkártyákat is, szép, elegáns, jópofa mintákat tudtok húzni a tortára, az édességre tett krémbe. Szinte már mestermű lesz a végeredmény, de mit is írok: ha Te készíted, biztosan az lesz! 

A Fondant és marcipán mintázók és habkártyák kategóriában találsz fémből, rozsdamentes fémből, műanyagból és szilikonból, vagy ezek variációjából álló termékeket. A műanyagból és/vagy fémből készült habkártyákból egy kis ízelítő választékból: ciráda, csipke, négyzet, hullámos, cikk-cakkos, egyenes, négyzetes és tégla mintázatúak. Egyes habkártyáknak az egyik oldalán, másoknak mind a két oldalán van mintázat. 

Találsz kínálatunkban fondant mintázó és formázó készletet a kínálatunkban. Nagyon hasznos “találmány” a fondant és marcipán nyújtó henger, fontold meg a beszerzését: könnyebbé fogja tenni a munkádat, hiszen egyenletes vastagságúvá tudod tenni az édesség masszát. A fondant és marcipán mintázó rács használata egyszerű, csak bele kell nyomnod a tortára, édességre felkent masszába, máris készen van az elegáns megjelenés. Neked, aki szereti a fából készült eszközöket, szívből ajánljuk a fából készült, különféle mintákkal rendelkező - így szív, csillag vagy éppen hópehely - nyújtófákat. A fondant modellező szike pengével és csipesszel készlet segítségével el tudod végezni a “macerás”, aprólékos mintázást is, még ha eddig azt hitted, ezt már tényleg nem vállalod be! Ezeken kívül találsz még számos cukrászati kelléket, melyekre szükséged lehet. Többek között szilikon fejű fondant és marcipán formázó ecsetet, golyós fondant és marcipán mintázókat, fondant és torta simítókat, fondant mintázó és jelölő készleteket, többfunkciós fondant simító és vágó eszközt, mércés habkártyát, mércés tortavágót.