Rugós fondant és marcipán kiszúrók

Ebben a kategóriában is el fogsz “veszni” a sok szép termék között! Akárcsak a többi termékkategóriánál: amikor összeállítottuk kínálatunkat a rugós fondant és marcipán kiszúrókból (is), arra gondoltunk, mi az, amivel szívesen cukrászkodnátok, formáznátok a cukormasszát, a marcipánt vagy a süteményt. Fontos számunkra, hogy a termékek nemcsak hasznosak, hanem mutatósak is legyenek, így mindig szem előtt tartjuk, mi az, ami tetszene Nektek. Így vagyunk a rugós fondant és marcipán kiszúrókkal is.  

A rugós fondant és marcipán kiszúrók között is várnak a Tescoma sütéshez, főzéshez,  cukrász termékek készítéséhez szükséges eszközei, ahogy már megszokhattátok konyhafelszerelési, cukrászati és party kellék webáruházunkban. (Ha még nem néztétek volna át a többi kategóriát, ne késlekedjetek!

Számos méretben és formában, több darabos kiszerelésben, szettben minden olyan rugós fondant és marcipán kiszúrót megtalálsz, melyekről csak álmodni tudsz! Engedjetek meg egy kis túlzást (E): konyhafelszerelési online áruházunkban a rugós fondant és marcipán kiszúrókon kívül mindent olyan sütési, főzési, cukrászati kelléket, eszközt és felszerelést megtalálsz, melyekre csak szükséged lehet! 

A Rugós fondant és marcipán kiszúrók kategóriában található termékeink között nemcsak fondant és marcipán kiszúrására alkalmas kellékeket találsz, hanem sütemény, torta, keksz kiszúrására is alkalmas eszközöket. Több olyat is van, melyekkel az édességre pecsételni tudsz valamilyen mintát. Mindamellett, hogy szép, ennivaló (szó szerint!) édességeket tudsz készíteni, nagyon nem mindegy, hogy mennyi időt kell eltöltened az elkészítésükkel. A legtöbb rugós kiszúró műanyagból készült, és mosogatógépben is elmosható. Van 3 darabos sütemény és fondant kiszúró szettünk szív, masni és virágmintával, 4 darabos szettünk karácsonyi mintákkal, így például hóember, karácsonyfa, ajándékdoboz, szaloncukor. Mézes aprósüteményhez stílusos a mézescsupor, mézpergető és méhecske minta. A különleges alakzatokat kedvelőknek van szettünk origami, rombusz formában.  

Nincs olyan gyerek, aki ne szeretné a mesehősöket, a kislányoknak szeretettel ajánljuk az Alice csodaországban mintázatú kiszúró szettet. A virágformák kínálata nagyon széles, biztosan meg fogjátok találni a kedvenceteket. Van szerencse lóhere, pálmafa, magyal levél, szív, hópihe, baba, kör, négyzet formájú rugós fondant és marcipán kiszúró szettünk is. 

A kiszúrőkat azért is ajánljuk Nektek szívből, mert ez az a konyhai folyamat, melybe már a legkisebb gyerekeket is be lehet vonni. Ez manapság különösen fontos, hiszen így tartalmasan el tudjátok tölteni az időt gyermekeitekkel, mindegyikőtök örömére. A közös munka, a közös alkotás fontos, hiszen a sikerélmény is közös, lehet közben beszélgetni, nevetni, zenét hallgatni. Szóval: vágjatok bele, tervezzetek, válogassatok, alkossatok!