Habzsákok és díszítőcsövek

A habzsákokat és díszítőcsöveket azért tettük külön kategóriába, hogy még könnyebben ki tudd választani a számodra megfelelőt. Tudjátok, bármit is rendeltek az Álmodj otthont webáruházból, attól függően, hogy melyik napszakban adjátok le a rendeléseteket, már másnap megkaphatjátok a terméket! Fontos számunkra, hogy megbízzatok Bennünk, ezért mindent megteszünk azért, hogy elégedettek legyetek szolgáltatásainkkal!

Mi már látjuk azt a szépséges és istenien finom tortát, melyet Te, a saját ügyes kezeiddel készítettél! Most jön a legizgalmasabb része az édesség készítés folyamatának, hiszen most adod meg az “arculatát” a művednek. Vegyétek csak elő a habzsákokat, díszítócsöveket, tortadíszítő szetteket, s végezzétek el az utolsó simításokat! 

Maradjunk a torták, sütemények, édességek díszítésénél! Engedjétek szabadon a fantáziátokat, aztán vágjatok bele a végső munkálatokba! A torták dekorálásához számos termék áll rendelkezésedre a Habzsákok és díszítőcsövek kategóriában. Szinte bármilyen mintázatot el tudsz készíteni: virág, levél, fodor és még sorolhatnánk! Töltőhegy cső, műanyag habzsák, szilikon habzsák, habcső fej, különféle díszítőcső szettek íráshoz, szegély minták, nagy habcső fejek különféle mintákkal, tortadíszítő szettet, virágszög és virágemelő ollók: mind megtalálod konyhafelszerelési, cukrászati eszközök, partikellék online áruházunkban. Akik “nagyban gondolkoznak”, azoknak van rozsdamentes fémből készült, 24 darabos habkinyomó fej készletünk. Kifejezetten kreatív, különleges díszítést tudtok készíteni a szilikon és műanyag kétkamrás díszítő flakonokkal. A szilikon és műanyag dekoráló tollat, amelyhez 3 fej tartozik, aprólékos, precíz munkát igénylő díszítések elvégzésére találták ki. 

Vásárolhatsz nálunk termékeket önmagukban, de számos szettet is, így vannak tortadíszítő szettjeink habzsákkal vagy díszítő csövekkel egyaránt. A habzsákok között nemcsak szilikonból, hanem nylonból készültet is találsz. Cukrászati kellék webshopunkban találsz 28 és 55 darabos rozsdamentes szettet, habkinyomó fejjel és díszítő csövekkel. 

Praktikus termék a “nelegyenmindenmaszatoskrémeshabos” állapot elkerülése végett a habzsák tartó állvány. Van habzsák lezárónk is, amely megkönnyíti a tárolást, ha véletlenül nem használnád fel rögtön a krémet, a habot, illetve előre elkészíted, s rögtön nem használod fel. Ötletes “találmány” a habzsák tartó állvány is, amely segítségével megelőzheted a “baleseteket” is, az esetleges krém, hab stb. elcsöppenését. Nyugtassatok meg, nem én vagyok egyedül, aki ilyenkor bizony “simán” felszedi az ujjával az asztalról, s pillanatok alatt “felnyalja”!

Van 10 darabos, dupla kamrás nylon habzsákunk is, ez nemcsak arra alkalmas, hogy egyszerre két színű krémmel, habbal dekoráljunk, hanem színes tésztát is lehet vele készíteni. A Habzsákok és díszítőcsövek kategóriában találod a fémből készült fánktöltő tűt, amely nagyon egyszerű, de nagyon hasznos eszköz. (Nekünk lekvárral készítsd a fánkot, ha lehet, házi sárgabarack lekvárból, s egy kis porcukrot is kérünk rá, köszi!