Papíráru és csomagolóanyag

Az ízléses szervírozás nagyon fontos. Egy csodálatos édesség-alkotást is el tud rontani az ha nincs hozzá elegáns, funkciójában is megfelelő tálalás. A Papíráru, kellékek torta és sütemény díszítéshez, tálaláshoz kategóriában olyan termékeket találtok, melyekkel megadjátok a módját a torták, sütemények felszolgálásának. Van olyan ajándékdoboz, melybe beletéve az általad készített édességet, el tudod azt vinni ajándékba, ha Te mennél vendégségbe. 

Ha a tortát, süteményt valamilyen alkalomra, akár Karácsonyra, Húsvétra, Halloweenre, Valentin-napra, vagy valamilyen születésnapi partira, évfordulóra, jeles eseményre készítitek, feltétlenül nézzétek át a Party kellékek kategóriáit is. Ott találhattok különféle partikra dekorációt, terítékeket, szalvétákat, evőeszközöket, gyertyákat, szívószálakat és jégkocka készítőt, valamint lufikat is. 

Ízlés, kreativitás, elegancia, az esemény rangjának emelése - ezeket fogod “szolgálni”, ha odafigyelsz ezekre az apróságoknak tűnő dolgokra is. Azt javasoljuk, nézd át a torták és sütemények díszítéséhez, tálalásához, papírból készült termékeket: nem fogsz csalódni! (E) Tartunk készleten különféle tortadobokat, illetve tortaalátétet, melyekből van olyan, amely kétoldalas, egyik oldala aran, a másik fekete. A kör alakú tortadobokat áruljuk 20, 24 és 28 centiméteres átmérőben, valamint van tortapapír (tortacsipke) 16 vagy 21 centiméteres átmérővel is. 

Rendelhettek nálunk háromemeletes, papírból készült, kék vagy rózsaszín alapú Happy birthday díszítésű sütemény, illetve muffin állványt. Elegánsak és egyben mutatós termékek a háromemeletes, egyszínű (fehér, rózsaszín és kék) arany peremmel ellátott süteményes állványaink, melyeket bármilyen alkalomra használhattok. 

Vannak különféle színben mini desszert alátéteink is, 12 darabos szettben is, többféle színben és formában, így például háromszög, téglalap, kör és négyzet. 

Muffinok sütésére számos muffin papírból fálaszthattok. Van egyszínű fehér, piros, lila vagy rózsaszín. A kiszerelésben is válogathattok, van 30, 100 vagy 120 darabos készlet. Gondoltunk a gyerekeknek, vagy Karácsonyra, akár születésnapra szánt muffinokra is: válogathattok ízléseteknek megfelelően a csíkos, szivárványos, pöttyös, szíves, koronás, hóemberes, csengős, karácsonyfás, űrhajós, hercegnős, dinoszauruszos és kalózos muffin papírok között. Van nagyobb méretű papírunk is, a muffin “nagytestvérének”, a cupcake-nak, azaz a minitortának.

Ha ajándékba szánjátok az általatok készített gyönyörűséges édesség-alkotást: erre is gondoltunk. Vannak ablakos díszdobozaink muffinnak vagy cupcake-nek elegáns színekben. Van olyan, amelybe egy minitorta fér bele, de van 4, 6, 8 és 12 részes muffin vagy cupcake tartó papírdobozunk is. 

Szép a 9 rekeszes, bonbonos papírdoboz, mely nemcsak elegáns külsőt kölcsönöz a “termékednek”, hanem - akárcsak a muffin vagy cupcake papírdobozok - megvédi a szállítás közbeni esetleges balesetektől. S ha még végezetül az általunk forgalmazott szaténszalaggal átkötitek a díszdobozt, igazán szép külsőt varázsoltok az ajándékba készített édességnek.