Party témák

Ebben a kategóriában az alkalom, a party jellege, illetve a közkedvelt figurák, motívumok, mesehősök szempontjából csoportosítottuk a party kellékeket. Várnak rátok a trendi, elegáns és folyamatos újdonságokat tartalmazó Állatos dekoráció, Babaváró, Lány születésnap, Fiú születésnap, Esküvő, Lánybúcsú és legénybúcsú, Dinoszaurusz, Kalóz, Űrutazás, Foci, Sellő, hableány, Unikornis, Valentin-nap, Újév - Happy New Year, Halloween, és Karácsony tematikájú party kellékek

Azért csoportosítottunk így is, hogy megkönnyítsük a dolgotokat, s témánként, csokorba gyűjtve találjátok meg az alkalomhoz illő party dekorációt, terítéket, sütemény és torta dekorációt, gyertyákat és lufikat.

S most egy kis ízelítő, mire is számítsatok! Az állatos dekorációk között találtok oroszlános, tengeri állatos, zsiráfos, elefántos, kutyás, rókás, sünis, cápás stb. szalvétákat, lufikat, terítőket, papír tányérokat, lufikat, szívószálakat. Ha kislány vagy kisfiú születésnapra, vagy valamilyen évfordulóra, jeles eseményre készültök a gyermeknek (pl. ballagás), ajánljuk számotokra a Lány születésnap és Fiú születésnap kategóriákban található rózsaszín vagy kék szín dominanciájú, kislányok vagy kisfiúk által kedvelt állatokkal, mesehősökkel, munkagépekkel mintázott terítőket, poharakat, tányérokat, evőeszközöket, szívószálakat, szalvétákat, lufikat és lufi szetteket, tortadíszeket, lufis torta dekorációkat, gyertyákat, tortadíszeket, girlandokat és bannereket (fűzéreket), dekorációs függönyöket.

Nem tudtok mellélőni, azaz borítékolható a sikeretek és a gyerekek öröme, ha a Dinoszaurusz, a Kalóz, az Űrutazás, a Foci, a Sellő, hableány vagy az Unikornis témájú termékekből állítjátok össze a partyhoz szükséges kellékeket. A kifejezetten Babaváróra vagy babaköszöntőre való termékeket kerestek, szívből ajánljuk Nektek az ebben a kategóriában található lufikat, lufi szetteket, léggömb dobozokat, papír tányérokat, poharakat, girlandokat, füzéreket, torta illetve sütemény dekorációkat és beszúrókat

Lánybúcsúra és/vagy legénybúcsúra vagy Esküvőre készültök? Talán Ti vagytok a meghívottak? Témánként csoportosított party kellékeink között megtaláljátok az alkalomhoz illő party dekorációt, terítéket, sütemény és torta dekorációkat, gyertyákat, lufikat. Vannak köztük olyan termékek is, melyeket ajándékba is ajánlunk!   

Fergetesen bulis alkalom a Halloween és az Újév - Happy New Year. Ha igazán ki akartok tenni magatokért, s már a dekorációval, kellékekkel is meg akarjátok alapozni a hangulatot, ne késlekedjetek, válogassatok a Halloween-ra, Újévre illő termékeink között! Érzelmes, megható, szeretettel teli alkalom a Karácsony és a Valentin-nap. Ezekben a kategóriákban a kifejezetten Karácsonyra és Valentin-napra találtok stílusos, szép vagy éppen jópofa party kellékeket.