Gyertya

Számgyertyát vagy szálgyertyát keresel? Figurás, esetleg formagyertyát képzeltél el? Party kellékeink között mindet megtalálod! Ha össze akarjátok hangolni (mert miért is ne tennétek) a torta és sütemény díszítését, a party egész dekorációját, nézzétek át a Party kellékekben található kategóriákban található termékcsoportokat és a Sütemény és tortadekorációk ajánlatait is!  

Ha a partyra magatok süttök - főztök, akkor szívből ajánljuk a Bonbon formák és kellékek, Szilikon formák és sütőformák, Süteményformák és sütőformák, Süteménykiszúrók, linzer kiszúrók és tésztavágók kategóriákat. 

Azért az a pillanat, amikor az ünnepelt elfújja a gyertyát, a legjobb, a legmeghatóbb! Ilyenkor aztán kattognak(nának) a fényképezőgépek, manapság az okostelefonok. Ez az a pillanat, melyet mindenki meg szeretne örökíteni! Évek múltán olyan jó visszanézni ezeket a fotókat, ugye? Nos, kétségtelen, hogy ezeknek a fotókon bizony a gyertyák is látszanak. Na, hát ezért nem mindegy, hogy milyen gyertyát választotok. Persze azt már hozzá sem kell tennünk, hogy egy jól megválasztott party dekoráció az esemény hangulatán is nagyot dob. 

A számgyertyák között többféle formából választhatsz. Több színben vannak olyanok, amelyek egy számot formáznak. Vannak táblára írt, kerek évszámos gyertyáink, úgy mint 20, 40, 50 és még sorolhatnánk. Nagyon elegánsak a gyöngyházfényű számgyertyák, az arany, illetve ezüst színű születésnapi gyertyák. Gyerek születésnapi tortára a mintázott gyertyákat is választhatjátok! A szálgyertyák között találtok 6, 8, 10, 12 darabos szetteket. 

A figurás és formagyertyák kategóriában visszaköszönnek a régi “ismerősök”: többek között tűzoltós, unikornisos, videojátékos, pókemberes, autós, cirkuszos figurás születésnapi gyertyákat vásárolhattok. 

Akármelyik, webáruházunkban kapható gyertyára is esik a választásotok, engedjétek meg, hogy a ünnepeltnek - így, ismeretlenül is - boldog születésnapot, évfordulót kívánjunk az Álmodj otthont cukrász kellék és konyha felszerelés, alapanyagok és party kellékek webáruház csapata nevében!