Lufi

Lufiii! Minden mennyiségben, színben, formában, anyagban, betűt, számot formázó lufik! Vidámak, elegánsak, asztalra tehetők, vagy akár a falra, lépcsőre rögzíthetők, vagy ahová akarjátok, vagy eleve állványon állók. Már csak az a kérdés, hogy milyen alkalomra szeretnétek lufikat, és kinek. Bízunk abban, hogy nem tudtok kifogni rajtunk, mert Cukrász kellék és konyha felszerelés, Alapanyagok és Party kellékek webáruházunkban minden, de minden lufi kívánságotokat be tudjuk teljesíteni.  

Gyertek velünk a mi lufi álom-országunkba, nézelődjetek, merítsetek ötletet, érezzétek jól Magatokat! S ha megtaláltátok az alkalomhoz illő lufi-csodát, akkor csak tegyétek a kosárba, s mi már visszük is!

A lufik elegánsak. A lufik vidámak. A lufik… bennük van az a cukiságfaktor (ahogy manapság mondják), ami miatt jobban érezzük magunkat. Valahogy úgy feldobják az ember hangulatát, a party színvonalát. A kínálatunkban található lufik, lufi szettek egész egyszerűen gyönyörűségesek. Nincs olyan alkalom, melyre ne találnátok meg az odaillő lufi dekorációt. És nincs olyan korosztály, melyre ne gondoltunk volna, ha lufiról van szó. Hiszen a llufinak mindenki örül! Szemet gyönyörködtetőek! 

A lufikat több szempontból is csoportosítottuk, bízva abban, hogy így könnyebb és élvezetesebb számotokra a lufi keresés: Lufi szett, Fólia lufi, Gumi és latex lufi, Betű lufi, Szám lufi, Kiegészítő lufihoz. Utóbbi kategóriában nagyon-nagyon hasznos dolgokat találtok: asztali lufi szett állványt, kétoldalas szivacsragasztót, lufi ragasztót, lufi tartó pálcákat, lufi kötöző szalagokat, töltcsért, vagy akár lufi gyűrűt és lufi klipszet.

Ha már lufi, s ha már party kellékek: a Party témákban az alkalom illetve a közkedvelt figurák szempontjából is csoportosítottuk a party kellékeket: Állatos dekoráció, Babaváró, Lány születésnap, Fiú születésnap, Esküvő, Lánybúcsú és legénybúcsú, Dinoszaurusz, Kalóz, Űrutazás, Foci, Sellő, hableány, Unikornis, Valentin-nap, Újév - Happy New Year, Halloween, Karácsony

Bármelyik lufit vagy lufi szettet választjátok, mi is előre örülünk annak, hogy Ti örülni fogtok! Fogjátok, vigyétek! Pont a Ti partytokon ne lenne fantasztikus dekoráció?