Szám lufi

Mielőtt “belevágnánk” a számokat formázó lufikba, hadd ajánljuk Nektek a Kiegészítő lufihoz kategóriát, ahol a lufik felfújásához, kötözéséhez találtok eszközöket. Szóval, a szám lufi kiváló választás valamilyen évfordulóra, legyen az születésnap, házassági évforduló, aranylakodalom, céges évforduló vagy valamilyen jelentős esemény, megünneplése

Mivel webshopunkban folyamatos újdonságokkal lepünk meg Benneteket, így érdemes sűrűn “benézni hozzánk” az új termékekért! Nálunk megtaláljátok a legtrendibb termékeket. Nemcsak a party kellékek között, amikor partyra készülődtök vagy vendégségbe mentek, hanem a mindennapok során szükséges alapanyagokat, cukrász kellék és konyha felszereléseket is.

Óóóriási szám lufi! 80 centiméter magas, fóliából készült. Ez aztán messziről is látszik. A nagyság és észrevehetetlenség garantált, a színt, mintázatot Ti választhatjátok meg. Óriás szám lufiból van arany, rózsaszín (ha úgy tetszik, pink), kék, fekete, szivárványos színű. Az óriás szám lufikból a különböző fánk mintával ellátottak is nagyon szépek és mutatósak. Vannak kisebb szám lufiaink ezüst és arany színben. Ötletesek a 72 centiméteres talpas fólia szám lufik

Ha lufi vásárlás mellett döntöttetek, biztosan másra is szükségetek lesz a partyra. Szívből ajánljuk Nektek a Party dekoráció, a Party teríték, a Sütemény és tortadekoráció, Gyertya és Egyéb party termék kategóriákban található sok-sok szép és hasznos dolgot. 

A party hangulatát, színvonalát feldobják, a munkálatokat megkönnyítik - és még sorolhatnánk a pozitív hozadékait - azok a party termékek, melyeket webáruházunkban találtok. Az asztalterítőtől kezdve a tányérokon, az evőeszközökön, a poharakon és italadagolókon keresztül a szalvétákig, a szívószál és jégkocka készítőkig mindent megtaláltok. 

Ha Ti fogtok cukrászkodni, tortát készíteni, szükségetek lesz az édességek dekorációjára is. S ha valamilyen évforduló a party apropója, akkor a gyertyákat is meg tudjátok vásárolni alapanyagokat, cukrász kelléket és konyhafelszerelést forgalmazó webáruházunkban. Gyors, precíz, pontos áruszállítással és kiszolgálással állunk rendelkezésetekre!