Hűségpont rendszer

Az Álmodj Otthont webáruházban regisztrált vásárlóink részére minden megrendelés alkalmával hűségpontokat írunk jóvá, melyek már a következő vásárlás alkalmával felhasználhatóvá válnak.

Tudnivalók a hűségpont rendszerrel kapcsolatban:

- A hűségpont-gyűjtő rendszerünk kizárólag regisztrált vásárlóink számára elérhető! Regisztráció és bejelentkezés nélkül a vásárlásnál a hűségpontok nem íródnak jóvá, illetve be sem válthatók.

- Kizárólag az internetes megrendelések után jár a hűségpont.

- Minden elköltött 100 forint után 1 hűségpontot írunk jóvá a számládon, azonban a hűségpont rendszer a szállítási díj összege után nem ír jóvá pontokat, illetve a pontok szállítási költségre nem is válthatók be.
Vásárláskor a rendszer automatikusan a kosár értéke alapján számolja ki a pontokat, melyeket csak az átvett megrendelések után írunk jóvá, amelyeknek ellenértéke kiegyenlítésre került.

- 1 hűségpont 1 Ft-nak felel meg a vásárlás alkalmával, tehát például 500 pont 500 forintnak felel meg.

- A pontok másra át nem ruházhatók, készpénzre nem válthatók!

- Minden pont a vásárlástól számított 365 napig váltható be.

- Át nem vett csomag esteén, az addig megszerzett pontok törlésre kerülnek.

- Webáruházunk fenntartja magának a jogot, hogy a hűségpont programot megszüntesse vagy szüneteltesse. Ebben az esetben természetesen értesítjük Vásárlóinkat a megszűnés dátumáról, illetve arról, hogy ebben az esetben hűségpontok meddig válthatók be.

Képes segítség

Az adott termékért járó pontot az alábbi helyen találod:
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

A rendelés véglegesítése előtt a „Szállítás és fizetés” oldalon ki tudod választani, hogy az eddig gyújtott pontjaidat fel szeretnéd e használni. Amennyiben a felhasználásuk mellett döntesz, nincs más dolgod, mint hogy kipipálod a négyzetet.

 

A „Megrendelés összegzése” résznél láthatód a kedvezmény pontos összegét (amennyiben a pontjaid beváltása mellett döntöttél), illetve láthatód az adott vásárlás után járó pontokat is.

 

A pontjaidat a belépés után a „Pontgyűjtő számla” menüpontban találhatód meg. 

Amennyiben bármilyen kérdésed van a Hűségpont rendszerrel kapcsolatban, kérjük, keress meg Minket az alábbi elérhetőségünk egyikén:
info@almodjotthont.hu
06-50-104-8819