Party dekoráció

Gondoljatok csak bele, annyi, de annyi alkalom van arra, hogy díszítsünk, dekoráljunk! Legyen az egy “csakúgy” party, egy névnap, egy születésnap, egy eljegyzés. Ha csak a jeles ünnepeket nézzük, szinte egész évben díszíthetnénk otthonunkat, ajándékozhatnánk szeretteinket:  Valentin-nap, Húsvét, Halloween, Anyák napja, Karácsony. Ezekben a kategóriákban témánként csoportosítottuk számotokra a termékeket. 

Ha kifejezetten egy adott témájú, például hercegnős vagy unikornisos, vagy például babaváró party kelléket kerestek, akkor kattintsatok a Party témákra, ott tematikusan csoportosítva találjátok a party kellékeket. Innentől kezdve nem kérdés: muszáj elmélyülnötök a party dekorációkban!

Ugye milyen szép, barátságos, elegáns, egyedi, ünnepi, alkalomhoz illő hangulatot tudunk teremteni a díszítéssel? Fantasztikusan szép, izgalmas, aranyos party dekorációkat vásárolhattok nálunk. Vannak napelemes, LED-es lampionos fényfüzéreink és kerti lámpáink. Utóbbiak egyébként bármilyen alkalom nélkül is feldobják a kertet flamingó, pitypang, rózsa vagy napraforgó formáikkal. 

Ha születésnap, akkor adjuk meg a módját: legyen a dekoráció születésnapi! Ha tortát is készítetek, ajánljuk nektek többek között a Kellékek torta készítéshez és tortadíszítéshez kategóriát, illetve a sütemények sütéséhez a Szilikon formák és sütőformák és a Süteményformák és sütőformák kategóriában található cukrász kellék és konyhafelszerelés termékeinket.

Nagyon jópofák a születésnapi bannerek (füzérek), melyekből van zászlós, lobogós, Happy birthday vagy Boldog születésnapot feliratos, vagy akár Lego-s. Mutatós a spirálos, függő, háromdarabos, unikornisos vagy Happy Birthday-es banner, vagy négyzet alakú, 100 x 200 centiméter nagyságú, fóliából készült, fényes felületű dekorációs függöny.

Gondoljatok a Halloween-re! Olyan dekorációs pókhálóink vannak igazinak tűnő pókokkal, melyek akár 4-5 méter átmérőre is kifeszíthetők! Egy Trick or treat (Csokit vagy csalunk!) mondatot kántáló, édességet kérő gyerek csapatnak biztosan tetszene! Házasság van az ismeretségi körödben? Netán a szűkebb rokonságban? A Just married banner (füzér) kiváló erre az alkalomra. A születésnapra, Valentin-napra, Húsvétra, Halloween-ra vagy Karácsonyra való termékek között is találsz olyan party kellékeket, melyekkel más alkalommal is díszítheted otthonod. Az már csak Rajtad múlik, hogyan dekorálsz: a kínálatot mi biztosítjuk!