Halloween

Szeretjük, amit csinálunk, és a legnagyobb öröm számunkra, ha Ti elégedettek vagytok a termékeinkkel és szolgáltatásainkkal! A könnyű vásárlás érdekében a jeles ünnepi alkalmakat külön is csoportosítottuk, a kifejezetten Halloween-ra, Valentin-napra, Anyák napjára, Húsvétra, Karácsonyra illő alapanyagokat, cukrász kellékeket és konyha felszereléseket, party kellékeket

Most lássuk a Halloweent, melyből Ti sem maradhattok ki! Itt az ideje a rémisztően vicces bulizásnak, a házról házra járó gyerekek fogadásának! Vegyétek, vigyétek a külön kategóriákban található Halloween-i sütés, főzés eszközeit és a Halloween-i dekoráció fantasztikusan rémisztő-cuki-aranyos-dizájnos termékeit!

Cukrász kelléket és konyha felszerelést, party kelléket és alapanyagokat forgalmazó online áruházunkban mindent megtaláltok, ami egy fergeteges Halloween megrendezéséhez szükséges! Minőségi, hasznos és szép termékeket kínálunk Nektek a Halloween-i sütéshez, főzéshez és természetesen felettébb ijesztő - rémisztő party kellékeket Halloween-i dekorációhoz

Örömmel vesszük, ha itt maradtatok velünk a “termékek alatt” is egy kicsit! Már csak azért is, mert egy-két érdekességet írnánk Nektek a Halloween-ről azon felül, hogy figyelmetekbe ajánljuk online shopunkban kedvező áron kapható Halloween-i sütés-főzési eszközöket, kellékeket és dekorációkat.  

A Halloweent kelta eredetű népszokásnak tartják, az íreknek, illetve az angolszász népeknek köszönhetjük hagyománnyá válását. Október 31-én tartják, a Halottak Napja. A régiek úgy gondolták, hogy ezen a napon van legközelebb egymáshoz az élők és a holtak világa, amikor a szellemek visszatérnek? Tudtátok, hogy a töklámpás eredetileg Jack-lámpa? Mindenesetre ma már nincs olyan, aki ne tudná: Halloween-kor “illik” lámpást készíteni tökből. Nemcsak a gyerekek imádják, hanem a felnőttek is. A tökfaragás előtt ne felejtsétek el beszerezni a Halloween-i party kellékeket! Válogassatok Halloween-i sütés, főzési kellékeinkből, eszközeinkből, cukrász alapanyagainkból, Halloween-i dekorációinkból. Várnak rátok a Halloween-i szellemes, denevéres, töklámpásos, pókos, boszorkányos, fekete macskás, csontvázas lufik, lufi szettek, dekorációs figurák, pókhálók, ablakmatricák, lámpások, lampionok, girlandok, terítők, poharak, tányérok, szalvéták, torta és sütemény dekorációk. A továbbiakban a Halloween-i sütés, főzéshez való műanyag, fém vagy szilikon sütemény, linzer, fondant vagy marcipán kiszúrók, csokoládé- és cukorka készítő formák, tortaformák.