Halloween-i sütés, főzés

Ha igazán stílusosak akartok lenni, a Halloween-i partyhoz Halloween-i cukrász kellékeket, konyha felszerelést használtok, és Halloween-i party dekorációval díszítitek fel az otthonotokat. Ezért vagyunk mi, az Álmodj otthon webáruház csapata, hogy Ti minden Halloween-i cukrász és konyha felszerelési, valamint party kellékkel fel tudjátok vértezni magatokat a “szellemes” alkalomra! 

A Halloween-i dekorációk között mindent megtaláltok, ami megadja az alaphangot a Halloween-i hangulathoz, ebben a kategóriában pedig a Halloween jegyében történő sütéshez, főzéshez adunk ötleteket, s nem utolsósorban fantasztikus termékeket.

Itt minden Halloween-i, sütéshez, főzéshez való cukrász kelléket, konyha felszerelést megtaláltok! Ha saját magatok szeretnétek cukorkát, csokoládét, fondantot, muffint vagy bonbont készíteni, várnak Rátok az ehhez szükséges formák. Van műanyag csokoládé és cukorka készítő formánk tök vagy koponya mintával. Halloween-i tököt, szellemet, fekete macskát formázó süteménykiszúrót, sütemény nyomdát is vehetsz nálunk! 

A szilikon bonbon, csokoládé vagy mousse formák között is vannak kifejezetten Halloween-i mintázatúak, így tudtok készíteni csontvázat, boszorkány kalapot, denevért, koponyát vagy éppen Halloween-i tököt formázó csokikat, bonbonokat, cukrot vagy gumicukrot, de még jégkockát is! Ha cukor, marcipán vagy fondant bevonatban gondolkoztok, igazán ütős választás az agyat, pókot pókhálóval, denevért vagy csontváz kezet mintázó szilikon marcipán és fondant mintázó lap

Forgalmazunk ehető sütemény és torta dekorációkat, többek között FunCakes szórócukrokat, cukorgyöngyöket többféle színben és formában, így például Halloween-i figurákat megjelenítőben. Több színben találtok nálunk FunCakes Deco Melts bevonókat, melyekkel bevonhatod, leöntheted a süteményeket, tortákat, nyalókákat. Muffinok díszítésére is tökéletes választás a Cake-Masters cukorból készített Halloween-i ehető dekoráció, a boszorkány kalap. A folyékony ételfestékekkel könnyen feldobhatjátok a sütiket, tortákat: szórópisztollyal tudjátok őket használni. A több színben kapható ételdekorációs filctollakkal rajzolhattok, színezhettek az elkészült édességre, segítségükkel meg tudjátok valósítani az elképzelt mintát. Az édességek díszítésére választhatjátok a több színben kapható étel porfestéket is. A Fractal gél állagú ételszínezék tökéletes választás a marcipán, a fondantok, a cukormázak színezésére.  

S ha már minden a kosaratokban van, ami csak kellhet Halloween-ra, nézzetek körbe cukrászati és édesség alapanyagok, cukrász kellék és konyha felszerelési, party kellékeket forgalmazó webáruházunkban! Biztosak vagyunk benne, hogy másra is szükségetek van a háztartásban! Vagy éppen: közeledik egy születésnap, névnap, esküvő vagy házassági évforduló, babaváró party, lánybúcsú vagy legénybúcsú, melyekre Party témákban tematikusan csoportosított termékeink segítségével (is) stílusosan fel tudtok készülni!