Halloween-i dekoráció

Olyan dekorációs pókhálóink vannak igazinak tűnő pókokkal, hogy…! Tudnék most olyan emojikat tenni ide, melyektől Ti is nevetve sírnátok, az tuti! Ha felétek járnék Halloween-kor, és egy webáruházunkban kapható pókos dekoráció függene az ajtótokban! Hááát… Úgy vélem, más is van így a pókokkal és a mindenféle ijesztő dolgokkal, mint például a Halloween-i szellemekkel, denevérekkel, boszorkányokkal, csontvázakkal, fekete macskákkal

Természetesen a Nagy Össznépi Tökfaragásra is gondoltunk: naná, hogy van tökfaragó készletünk! Sőt: műfog a tököknek! Ebben a kategóriában minden Halloween-os! Így, ha már Halloween, akkor adjuk meg a módját a Halloween-i dekorációval is! Itt a kezetekben a lehetőség, hogy “rémségesnél rémségesebb” dizájnnal lássátok el a party helyszínét.

Ha a Halloween hangulatát akarjátok ütősre varázsolni, ahhoz egy csomó Halloween-es party kellékkel tudunk hozzájárulni! Képzeljétek el a 127 darabos Halloween-es pókos lufi szettet, de a 41 darabos sem kutya! A 7 darabos Halloween-i szellem vagy pók lufi szettel sem lőhettek mellé! Hozzájárulhattok a party hangulatához a Halloween-i denevér fólia lufi szettel is, de nagyon jó választás a latex fekete vagy narancssárga, 100 darabos lufi szett. Koponyás lufi, tök lufi szett világítással: ezek is vannak.

Találtok készletünkben papírból készült, felfüggeszthető Halloween-i denevért, szellemet, töklámpást, lampiont, girlandot, fólia függöny dekorációt! Várnak Rátok a Halloween-i ajándéktáskák, szatyrok, a díszítésre kiváló Halloween-i műanyag figurák: pókok, csontvázak, vámpírok, múmiák is! Felettébb hangulatosak a Halloween-i tök arcot mintázó fólia matricák, melyeket bármire rátehettek ragasztó nélkül, hiszen elektrosztatikusan tapadnak a felülethez. A Halloween-i ablakra való matricákkal is könnyű bánni, azok is megmaradnak “önmaguktól” az üveg vagy a tükör felületén.  

A Halloween-re készített sütemények, muffinok, édességek, torták díszítéséhez ajánljuk számotokra a kifejezetten Halloween-i torta és sütemény dekorációkat: pókot, fekete macskát, tököt, szellemet, boszorkányt, denevért formázót, Happy Halloween feliratosat. 

Mindenre gondoltunk, ha Halloween-i party kellékekről van szó! Így nem maradhattak ki kínálatunkból a Halloween-i szappanadagolók sem. Kiváló Halloween-i ajándék a LED-es Halloween-i tököt vagy koponyát formázó gyűrű. A LED-es világító koponya lámpás ütős választás, a tök alakú LED-es teamécsesek is jópofák akárcsak a dekorációs LED égősorok. 

Terítsetek, szervírozzatok, kínáljatok Halloween-hez illő party terítékkel! Csak egy-két kattintás, és már visszük is Nektek a Halloween-i terítőt, szalvétát, poharat, tányért, a Halloween-es műanyag italadagolót, asztali futót. Széles cukrász kellék és konyha felszerelés, alapanyagok és party kellékek termékkínálattal, kényelmes fizetéssel, gyors és megbízható kiszállítással állunk rendelkezésetekre!