Egyéb party termék

Itt olyan party kellékeket találhatsz, melyekre talán nem is gondoltál, hogy szükséged lehet! Lássuk csak, melyek ezek! Például esküvőre vőlegényt, menyasszonyt, tortát pezsgősüveget pezsgőspoharat vagy éppen szívet formázó buborékfújó, és léggömb dobozok kékben és rózsaszínben babaváró partyra.

Mielőtt még ajánlanánk Nektek a többi party terméket, engedjétek meg, hogy ajánljuk számotokra a Party dekoráció, a Party teríték, a Sütemény és torta dekoráció, a Gyertya és a Lufi kategóriákban található óriási készletünket. A party kellékeken túl alapanyagokat, cukrász kellékeket és konyha felszereléseket forgalmazó webáruházunk folyamatos újdonságokkal vár Benneteket!

Nagyon mutatósak az asztali lufi szett állványok, esküvőre illő díszítéssel. Tökéletes dekoráció, illetve ajándék - akár Valentin-napra, a szerelem témájú asztali lufi szett állvány. Hogy miért is hívják anyósnyelvnek? Ezt a képzeletekre bízzuk. Mindenesetre a műanyagból és papírból készült 6 darabos anyósnyelv minden party vidám kiegészítője lehet. 

Az otthoni együtt-filmezéses-popcornos alkalmakra is gondoltunk, rendelhettek nálunk focis vagy unikornis mintájú popcornos dobozokat, illetve képregény figurás műanyag poharakat. De, ha ebben adjátok a gyerekeknek a popcornt és az üdítőt egy születésnapi partyn, biztosan tetszeni fog nekik! 

Ha még több édes-hasznos-kis apróságot és kiegészítőt szeretnétek, a koktélkeverő pálcák is “szerves részei” a partynak, így azokat is figyelmetekbe ajánljuk! A lánybúcsúk kiváló kiegészítői a gumis, feliratos karkötők és a led-es fátyol. A konfetti ágyúk fenomenálisak! Ha jól kapjátok el a pillanatot a konfettik “reptetésére, akkor nagyon vagány fotókat tudtok majd készíteni az akár esküvői, akár születésnapi, akár babaváró partyn, vagy például Újévkor

Ha véletlenül az Egyéb party termékeknél “landoltatok” az oldalunkon, nehogy elmenjetek, nézzetek körbe, mert biztosan találtok még nagyon-nagyon gyönyörűségesen hasznos termékeket. Ha azért jöttetek, mert egy party lebonyolítása előtt álltok, szívből ajánljuk nektek a Party dekoráció, Party teríték, Sütemény és torta dekoráció, Gyertya, Lufi kategóriákban található party kellékeket. Ha Ti fogtok sütni, főzni, esetleg tortát készíteni, akkor érdemes az alapanyagok és a cukrász kellék és konyhafelszerelések között is szétnézni!