Kiegészítő lufihoz

Nehogy megfeledkezzetek arról, hogy a lufikat fel kell fújni, mi több, megkötözni sem árt! Na, de Ti biztosan előre gondolkodtok, nehogy aztán ott álljatok egy rakat felfújandó lufival eszköz nélkül. Tüdővel bírni igencsak megerőltető. A fél szomszédságot meg csak nem hívhatjátok át lufikat fújni, nemde? 

Lássuk, mit kínálunk Nektek ebben a kategóriában a kézi lufi pumpán kívül. Igen mutatós az esküvői léggömb állvány, melynek magassága csaknem 140 centiméter, s már tartalmazza a lufikat is. Van olyan állványunk, melyre Ti választhatjátok ki a lufit, ehhez azt kell tennetek, hogy körbenéztek a Lufi kategóriában. Kizárt, hogy ne szeretnétek bele valamelyik lufi-csodába.

Az ember hajlamos a készülődésben több mindenről elfeledkezni, de ne aggódjatok, ami rajtunk múlik, azt mi megtesszük! Az Álmodj otthont webáruházban szinte mindent megtaláltok, ami az mindennapos konyhai tevékenységhez illetve egy party lebonyolításához szükséges. Alapanyagokat sütemény-, édesség- és tortakészítéshez, cukrász kellékeket és konyha felszereléseket, party kellékeket

Az esküvői lufikat is tartalmazó lufi állványon kívül vannak más fajta lufi tartó állványaink: alacsonyabbak, magasabbak, földre vagy asztalra tehetők. Vannak lufi tartó pálca szettjeink is, szivárvány, fehér, arany színben, tölcsér végződéssel. A lufi tartó állványokban illetve pálcákban az a jó, hogy többször, és más jellegű partyra is használhatjátok azokat, alkalomhoz illő lufikat választva.  

A lufik felfújásához a kézi lufi pumpát ajánljuk, kötözésre pedig ott vannak a lufi kötöző szalagok, különböző színekben: piros, világoskék, sötétkék, rózsaszín, fehér, ezüst. A lufi kötöző tölcsér is megoldás lehet a lufik elkötésére. A műanyag lufi gyűrűk segítségével lufiból készült oszlopokat és kapukat lehet készíteni. Az 5 méteres lufi girlandra olyan lufikat teszel, amilyet csak akarsz, bátran kiélheted a kreativitásodat, megvalósíthatod az ötleteidet. A lufi virág klipsz segítségével sima, latex anyagú lufikat varázsolhatsz virág formájúvá

Biztos, ami biztos alapon ajánljuk számotokra a lufi ragasztó pöttyöket: ha történne egy kis “lufi-baleset”. A kétoldalas szivacsragasztóval a lufik ide, oda vagy amoda történő rögzítését tudjátok megoldani.