Babaváró

Van-e annál nagyobb boldogság, ha kisbaba érkezik a családba? Milyen jó is az, ha az új jövevény érkeztét egy babaváró partyval ünneplitek meg szeretteitekkel, barátaitokkal! Mindenki kíváncsi: kislány vagy kisfiú? Boy or girl? A babaváró party azon események közé tartozik, melyet muszáj emlékezetessé tenni.

Az Álmodj otthont online shop a babaváró party megrendezésében vagy ajándékozásban is segítségedre van. Minden olyan party dekorációt, party terítéket, sütemény és torta dekorácót, gyertyát, lufit és egyéb party kelléket megvásárolhattok nálunk, mellyel megadjátok a hangulatát a babaváró partynak. Ebben a kategóriában kifejezetten babaváró party kellékeket ajánljunk számotokra!

A babaváró party kategóriában kifejezetten a Kisfiú vagy kislány? Boy or girl babaváró party kellékeket, eszközöket találjátok. Rózsaszín vagy világoskék babaváró díszítésű terítékek, tányérok, poharak, evőeszközök, lufik, gyertyák, minden, amire csak szükségetek lehet egy Boy or girl partyhoz! Merthogy a Fiú vagy lány babaváró party alapszínei nyilvánvalóan a rózsaszín vagy a világoskék. Fantasztikus, impozáns dekorációtok lesz a 65 darabos világoskékben (baby blue) vagy rózsaszínben kapható latexből készült lufi szettel. Garantáltan jól mutatnak 100, 50 vagy 30 darabos világoskék vagy rózsaszín lufi szettek is, akár a 36 darabos, kör keretre rögzíthető lufi szettek. Nagyon trendi manapság a léggömb doboz, melyeket Baby felirattal, világoskék vagy rózsaszínben kaphattok az Álmodj otthont alapanyagokat, cukrász kellékeket és konyha felszerelést,party kellékeket forgalmazó webáruházunkban. 

Übercuki a fólia lufi girland, melyből van kék vagy rózsaszín szín dominanciában, kisfiúnak vagy kislánynak. A maci formájú fólia lufi Happy birthday felirattal tündéri ajándék vagy dekoráció a babaváró partyra. Kaptok nálunk maci, elefánt, korona, csillag, szív formájú fólia lufikat. A kék vagy rózsaszínű Happy birthday prince / princess lufikat, vagy a boy or girl bannert (girlandot) is szívből ajánljuk! 

Babaváró partyra készüljetek babaváró terítékkel: Girl or boy, It’s a boy vagy It’s a girl feliratos, rózsaszín, világoskék poharak, tányérok és tortadobok. A süteménybe vagy tortába szúrható dekorációk elképesztően aranyosak: Baby felirat több színben, babakocsik, It's a girl vagy It's a boy szövegesek. 

A babaváró party kellékek között lévő termékek közül  számos jó első születésnapi partyra is, így Nektek, akik 1 éves vagyok szülinapi partyra készültök is szeretettel ajánljuk. Ne is “menjetek tovább”, legfeljebb egy kicsit, a Babaváró kategóriában található party kellékeken kívül feltétlen nézzetek körül a Fiú születésnap vagy a Lány születésnap kategóriákban is. Gyö-nyö-rűűű-séges party kellékeket találtok!