Gumi és latex lufi

Nos, hát a fólia lufik is egy olyan kategória, melynek átnézése előtt jobb, ha vesztek egy nagy levegőt, elhelyezkedtek kényelmesen az “aznapi fáradtságot kipihenendő”, aztán tessék csak válogatni! Nem akarjuk sajnáltatni magunkat, de amikor a fólia lufi készletünket összeállítottuk (összeállítjuk), mi sem tudtuk (tudjuk) megállni, hogy ne tegyük bele a kínálatunkba ezt, meg azt, meg amazt is. 

Mert hisszük: ahogyan nekünk tetszett, Nektek is tetszeni fog! Mindet szívből ajánljuk, akárcsak a a Party kellékek összes termékét, hiszen a mi célunk az, hogy Álmodj otthon webáruház olyan termékeket és szolgáltatást nyújtson számotokra, amitől elégedettek, jókedvűek lesztek!

A fólia lufikról tudnotok kell, hogy anyaguk tartósabb, strapabíróbb a sima lufiéknál, akár levegővel, akár héliummal is tölthetők. Vannak olyan partyk, események, amikor ez fontos szempont lehet. Ha a fólia lufik formáját nézzük, akkor hatalmas választékkal állunk a rendelkezésetekre: hagyományos formájúak, vagy gömb (buborék), illetve torta, földgömb, karácsonyfa, pálmafa, kaktusz, menyasszony, vőlegény, baby, karácsonyi nyalóka, Halloween-i tök, csillag, nap, hold, Happy Birthday, gyűrű, szörny, I love you, ballagó fiú vagy lány, ballagási bagoly, korona és szív formájú lufik.

Az állatokat, különféle gépeket, mesefigurákat formázó fólia lufi telitalálat egy kislány vagy kisfiú születés- vagy névnapi, akár babaváró partyra. Soroljuk: koala, ló, süni, maci, elefánt, kutya, tehén, leopárd, zsiráf, oroszlán, zebra, róka, mosómedve, szamár, panda, maci, tigris, majom, cica, nyuszi, cápa, bálna, dinoszaurusz, triceratops, unikornis, sellő, hableány, hal, polip, csikóhal, flamingó, sárkány, pillangó, teherautó, dömper, betonkeverő, markológép, daruskocsi, tank, tűzoltó, vonat, mozdony, űrhajó, űrhajós, rakéta, asztronauta, repülő, űrsikló, hajó - ezek mind-mind megtalálhatók kínálatunkban. 

Alapanyagok, Cukrász kellék és konyha felszerelés, Party kellék webáruházunkban többfajta, különféle feliratos fólia lufikat találtok, így például: Congrats grad!, Happy Birthday, Merry Christmas, Fiú vagy lány, It”s a boy vagy It”s a girl, Girl or boy, Let’s party, Princess, Happy New Year, Congratulation, Mr. és Mrs., azaz ballagásra, születésnapra, Karácsonyra, Újévre, esküvőre. A girlandok fólia lufiból is nagyon mutatósak: lány és fiú születésnapra rózsaszínben és kékben, űrutazás, járművek, tengeri állatok, bogarak, dinoszaurusz, unikornis figurákkal. A fóliából készült lufi szetteket a Lufi szett kategóriában találhatjátok. Ki ne hagyjátok! 

Felnőtt ajándékozottnak találtok 18+-szos lufikat, egy kis “dekorációs pajzánkodás” egy születésnapi partyn beleférhet, ízlés dolga. Ugyancsak “nagykislányoknak” és “nagyfiúknak” javasoljuk a bor, sör, pezsgő formákat tartalmazó italos lufi girlandot, vagy a pezsgőt formázó fólia lufit.