Lufi szett

Lufi szettek minden alkalomra és minden korosztálynak. Születésnapi lufi szettek kislányoknak, kisfiúknak, “nagylányoknak” és “nagyfiúknak” egyaránt! Esküvőre, babaváró vagy babaköszöntő partyra való lufi szettek. Újévre, Halloween-ra, Valentin-napra való lufik. 

Mielőtt folytatnánk a felsorolást, ami ugyan nem fog sikerülni, mert annyi lufi szettünk van, hogy “kifolynak az oldalról”, csak szólunk, hogy “lessetek bele” a Cukrász kellék és konyha felszerelés menü kategóriáiba, sok szép és hasznos terméket fogtok találni cukrászkodáshoz, édesség készítéshez, sütemény sütéshez, tortakészítéshez vagy főzéshez! Jól fognak jönni a party lebonyolítására, vagy a mindennapi konyhai tevékenység során!

Asztali lufi szett állványon, szerelmes, esküvős, autós. 28 darabos lufi szett első születésnapra kisfiúknak és kislányoknak. Baby blue 65 darabos lufi szett kisfiúknak kék színben, baby girl kislányoknak rózsaszínben, 66 darabos Boy or girl? lufi szett. Kihagyhatatlanok, ha babaváró vagy babaköszöntő partyt szerveztek, de akár ajándékba is vihetitek. 

A szülinapi lufi szettek fantasztikusak! Happy Birthday vagy Boldog születésnapot felirattal, arany színben, ezüst színben, szivárványban. Olyan szettet is találtok cukrász kellék és konyha felszerelés, alapanyagok és party kellék webáruházunkban, melyekben egy-egy lufi formázza meg a betűt. A Bride to be szett kiváló ajándék egy lánybúcsúra, eljegyzésre. Gyönyörűséges a 70 darabos fehér és arany lufi szettünk, de van csak fehér, elegáns hatású fehér lufi szettünk például esküvőre. Nézzük a gyerekek körében közkedvelt figurás, mesehősös lufi szetteket. A 12 darabos lufi szettjeink között ott van az űrutazás, az egér, a munkagépek, a dinoszaurusz, a videojáték, a sellő, hableány, az unikornis és a hercegnők. Kisebb darabszámú lufis szettben van koronás, sellős-csillagos, űrhajós, kalózos-cápás, hőlégballonos, retro görkorcsolyás és retro kazettás magnós lufik is.  

Ha Halloween-re készülsz, itt a kezedben a lehetőség, hogy majdnem “igazi, “rémisztő” hangulatot teremts, ahogy azt akkor kell! Képzeljétek el a 127 darabos Halloween-es pókos lufi szettet, vagy ha csak “kicsit” akartok “megijedni”: a 41 darabost is választhatjátok. A 7 darabos Halloween-i szellem vagy pók lufi szettel sem lőhettek mellé! 

Hajrá, bele a kosárba az álom lufi szettet! Nektek csak ennyi a dolgotok, nekünk meg az, hogy időben, gyorsan, pontosan megkapjátok az Álmodj otthon webáruházban található termékeket!