Halloween dekoráció

Ha igazán ütős Halloween-i partyt akarok rendezni, nem hagyhatjátok ki az Álmodj otthont Halloween-i party kellékeit és dekorációs termékeit! Halloween-i fólia lufik, lufi szettek, pókhálók, lampionok, Halloween-i dekorációs műanyag figurák, matricák, terítők, szalvéták, poharak, tányérok, Halloween-i sütemény- és tortadíszek. Halloween-i pókok, boszorkányok, szellemek, tökök, csontvázak, denevérek: minden, ami a Halloween-i dekorációhoz szükséges. 

Természetesen a Halloween-i sütéshez, főzéshez is tartogatunk számotokra számos hasznos és szép terméket. Válogassatok a Halloween-i műanyag vagy szilikon cukor, bonbon vagy csokoládé készítő formák, süteménykiszúrók, fondant készítő alapanyagok, ehető cukorból készült dekorációk között!

Ha a Halloween hangulatát igazán meg akarjátok alapozni, akkor olyan Halloween-i dekorációs pókhálókat ajánlunk számotokra, melyekkel nem tudtok melléfogni! Igazinak tűnő pókok, hatalmas, akár 4-5 méterre kifeszíthető pókhálókkal. Itt a kezetekben a lehetőség, hogy a rémisztő hangulatot fokozzátok a Halloween-i lufik segítségével! A 127 darabos Halloween-i pókos lufi szett nagyon ütős választás, de hozzájárulhattok a party hangulatához a 41 darabos és/vagy a 7 darabos Halloween-i szellem vagy pók lufi szettel is, vagy akár a Halloween-i denevér fólia lufi szettel. Ugyancsak Halloween-ra javasoljuk a jó árban lévő, “sima”, latex fekete vagy narancssárga, 100 darabos lufi szetteket is.

Találtok kinálatunkban papírból készült, felfüggeszthető Halloween-i denevért, szellemet, töklámpást, lampiont és girlandot is! Várnak Rátok a Halloween-i ajándéktáskák, szatyrok, piros, arany, ezüst fólia függöny dekorációk, a díszítésre kiváló Halloween-i műanyag figurák: pókok, csontvázak, vámpírok, múmiák! Felettébb hangulatosak a Halloween-i tök arcot mintázó fólia matricák, melyeket bármire rátehetetsz ragasztó nélkül, majd Halloween után könnyen el is távolíthatsz. A Halloween-i ablakra való matricákkal is könnyen boldogulsz, hiszen azok is “önmaguktól” maradnak az üveg felületén, egy mozdulattal el tudod távolítani azokat a Halloween-i party után. A LED-es égősorok vagy a LED-es Halloween-i teamécsesek is jó választás, ha a hangulatot akarjátok fokozni.

A Halloween-re készített sütemények, muffinok, édességek, torták díszítéséhez ajánljuk számotokra a kifejezetten Halloween-i torta és sütemény dekorációkat: pókot, fekete macskát, tököt, szellemet, boszorkányt, denevért formázót, Happy Halloween feliratosat. A terítéshez, szervírozáshoz Halloween-i papírpoharakat, tányérokat, asztalterítőt javasolunk. 

Mindenre gondoltunk, ha Halloween-i party kellékekről van szó! Így nem maradhattak ki kínálatunkból a Halloween-i szappanadagolók sem. A Trick or treat!, azaz: Csokit vagy csalunk! mondattal érkező gyerek csapatnak nemcsak cukrot, csokit adhattok, hanem jópofa ajándék lehet a LED-es Halloween-i tököt vagy koponyát formázó gyűrű

Terítsetek, szervírozzatok, kínáljatok Halloween-hez illő party terítékkel! Csak egy-két kattintás, és már visszük is Nektek a Halloween-i terítőt, szalvétát, poharat, tányért. Széles cukrász kellék és konyha felszerelés, alapanyagok és party kellékek termékkínálattal, kényelmes fizetéssel, gyors és megbízható kiszállítással állunk rendelkezésetekre!