Betű lufi

Ha kifejezetten betűket formázó lufikat kerestek, jó helyen jártok. Ezért olyan lufikat és lufi szetteket is találtok cukrász kellék és konyhafelszerelés, alapanyagok és party kellék webáruházunkban, melyekben egy-egy lufi betűt formáz. A betű lufik között találtok gumiból, latexből és fóliából készült lufikat is. 

Mi már látjuk is, milyen kreatívan, stílusosan fel tudtátok díszíteni a party helyszínét, legyen az a saját otthonotok, vagy más rendezvényhelyszín. Hiába, na! Ügyesek vagytok! A Party dekoráció, a Party terítékek, a Sütemény és tortadekoráció, a Gyertya és a Lufi, s azon belül is a Szám lufi kategóriákban található termékek mind ebben segítenek Nektek.

Az arany vagy ezüst színű, több, mint 40 centiméter magas, fóliából készült betű lufik héliummal vagy levegővel is tölthetők, tartósabbak gumiból készült társaiknál. Méretüknél fogva igazán impozáns megjelenést biztosítanak. Az ABC összes betűjét megtaláljátok a szám lufik között, így bármilyen nevet, szöveget “kirakhattok” belőlük. 

Vannak olyan betű lufi szettjeink is, melyek eleve egy szöveget formáznak: Boldog szülinapot, Happy Birthday, I love you, Love, Bride to be, Happy New Year, Baby. Nyilván már ki is találtátok, hogy ezek tökéletes dekorációs kiegészítői egy Fiú születésnapnak, egy Lány születésnapnak, Esküvőnek, Valentin-napnak, Lánybúcsúnak, Újévnek vagy akár egy Babaváró partynak. 

Ha rákattintotok a felsorolásban szereplőkre, a Party témák kategóriáihoz juttok, ahol a party jellege szerint csoportosítottunk számotokra minden Party kelléket, legyen az party dekoráció, party teríték, sütemény és tortadekoráció, gyertya, lufi vagy egyéb party termék

Webáruházunk fő profilja az alapanyagok sütemény sütéshez, édesség- és torta készítéshez, cukrászkodáshoz, főzéshez szükséges termékek, valamint a cukrász kellékek, a konyhafelszerelések és a party kellékek forgalmazása. Készletünk termékcsoportjait olyan árukkal töltöttük fel, melyek szorosan kapcsolódnak egymáshoz. Ezért említjük meg Nektek a szám lufik kapcsán is, hogy ha partyt, valamilyen összejövetelt szerveztek, válogassatok az alapanyagok, a cukrász kellék és konyhafelszerelés és a party kellékek között is.