Szeretnél igazán szép, fényes bevonatot a tortáidra vagy gyümölcsös sütijeidre?
A jégzselé (hidegzselé) pont ebben segít! Csillogó felületet ad, megóvja a gyümölcsöket a kiszáradástól, és még a torta ostyát is tökéletesen rögzíti, hogy az szépen simuljon rá a krémre, ne hullámosodjon vagy szakadjon.
- Használatra kész – csak kend fel ecsettel vagy spatulával
- Nem folyik, nem áztat
- Semleges ízű, nem változtat a süti ízén
- Ostyás tortákhoz is ideális
- Hidegen is stabilan tart
Felhasználási javaslat:
Marcipánnal vagy fondanttal burkolt torták esetén: Első lépésként a választott ostyalap hátoldalát kend meg vékonyan jégzselével – ehhez használhatsz spatulát vagy kenőecsetet. Ez után nincs más dolgod mint felhelyezni az ostyalapot, mely így már szépen rátapad a torta tetejére. Ha igazán szép és fényes hatást szeretnél elérni, akkor ezután a tetejét is kend be – körülbelül 2 teáskanálnyi - jégzselével, hogy csillogó és egyenletes legyen a torta teteje.
Krémmel bevont torta esetén: az ostya hátoldalát nem kell átkenni, azt közvetlenül elhelyezhetjük a krémes bevonaton. Ebben az esetben elég csak a torta felszínét vékony rétegben átkenni a csillogó és fényes felületért.
Kiszerelés: 200 gramm
Összetevők:
Cukor, víz, glükóz-fruktóz szirup, zselésítő anyag: E406, E440ii, savanyúságot szabályozó: E330; tartosítószer: E202
Nyomokban tartalmazhat szulfitokat.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen 20°C alatti hőmérsékleten.
Átlagos tápérték 100 gramm termékben:
Energiaérték:
|
1173 KJ
|
|
276 kcal
|
Zsír:
|
0 g
|
- Ebből telített zsírsav:
|
0 g
|
Szénhidrát:
|
69,0 g
|
- Ebből cukor:
|
69,00 g
|
Fehérje:
|
0,0 g
|
Só:
|
0,0 g
|