Tésztavágók és tésztamintázók

Sokan vallják, az otthon készített tésztánál nincs jobb. Vannak, akik talán azért nem vágnak bele a házi tészta készítésébe, mert úgy gondolják, túl bonyolult az elkészítésük. Azok, akik profik (úgy mint Te is kedves látogatónk ) már tudják, hogy nem is olyan nehéz otthon tésztát készíteni. 

A régi falusi világban az asszonyok összefogtak, s együtt készítettek irdatlan mennyiségű, több hónapra elég tésztát. Ennek is biztosan megvolt a maga varázsa, a közös munka mellett “talán” a falu összes lakosát ki tudták pletykálni, jókat mulattak, jól elfáradtak. Akkor még más volt a világ, de az nem jelenti azt, hogy manapság ne lehetne otthon tésztát “varázsolni”.

Ha átnézed a Tésztavágók és tésztamintázók kategóriát, rá fogsz jönni: Te is profi tésztakészítő lehetsz! Ha pedig már az vagy, akkor biztosan találsz valami újdonságot, melyre szükséged van! Bár a világ gyorsabb lett, s az idő is egyre kevesebb, ugyanakkor egyre jobb és korszerűbb konyhafelszerelési eszközök és cukrászati kellékek állnak a rendelkezésünkre, melyekkel egyrészt le tudjuk rövidíteni a konyhában töltött időt, másrészt könyebbé és élvezetessebbé tudjuk tenni az ételek, sütemények, édességek, cukrászati termékek elkészítését. 

A tésztavágók és tisztamintázók között is megtalálod a kiváló Tescoma termékeket. Az egyszerű használatú Tescoma tésztanyomó és tésztadíszítővel nemcsak többféle tésztát, hanem kekszet is készíthetsz. Keksz készítő funkciójával kitűnő vajas és sajtos kekszeket, készíthetsz, de díszítésre is használhatod tortákra, süteményekre, szendvicsekre, hidegtálakra. Nyugodtan engedd el a fantáziád, amikor a Tésztavágók és tisztamintázók kategóriát böngészed! Ne csak a magyar konyha hagyományos tésztáiban gondolkodj, mint például a levesmetélt, cérnametélt, hanem vágj bele különleges olasz tészták elkészítésébe is! Készíthetsz taglionilit, amely egy tradicionális, hosszú, henger alakú itáliai tészta, vagy fettuccine-t, amely fészek formában megszárított tészta, vagy akár lasagne-t, amely kinyújtott tészta lapokra vágva. 

Kínálatunkban találsz Tescoma tésztagépet, Tescoma tésztaszárítót. Van olyan Tescoma tésztagéphez való betétünk, amely egyaránt alkalmas klasszikus magyar cérnametélt készítésére és az olasz capelli d’angelo, ugyancsak könnyű, finom cérnametélt-szerű tésztára is. Jó ár-érték arányban hozzájuthatsz a műanyagból készült Tescoma univerzális, hat különféle fejjel forgalmazott tésztanyomóhoz. Ezzel a hasznos és kiváló konyhafelszereléssel tudsz krumplit nyomni, tartozik hozzá fánkhoz és töltelékhez való tömítőfej. Formába tudod önteni vele a fantasztikus churrost, a passatelit és a gnocchit is. Hát, ennyit számít, ha az emberfia jó konyhai eszközökkel rendelkezik! (E) Olyat is el tudsz készíteni könnyen, melyről azt hitted annak előtte, hogy kizárt! Mielőtt belevágnál, kedvcsinálónak egy kis összefoglaló. A churros spanyol édesség, tésztája a fánkéhoz hasonló, forró olajban sütik ki, és általában forró csokoládéba mártogatva fogyasztják. A passatelli zsemlemorzsából, reszelt parmezánból szerecsendióval és citromhéjjal frissen gyúrt tojásos tészta, a gnocchi apró krumpligombóc.

Haladjunk is tovább: találsz kínálatunkban melegítő betétes gyors kelesztőtálat, nyújtófát / sodrófát, különféle mintázatú tésztakiszúró rácsot, derelye és ravioli formát. A derelyéről nekünk speciel a szilvalekváros jut eszünkbe, a ravioli pedig olasz eredetű, hússal vagy zöldségkrémmel töltött tészta. Utóbbi készítésére van Tescoma ravioli készítőnk 10 és 21 darabos szettben. S hogy a többiről se feledkezzünk el, árukészletünkben van még például:  tésztalyukasztó henger, tiszta irdaló henger, churros fánk készítő, cipó kelesztő tál, galuska és nokedli szaggató, tésztavágó cserélhető fejjel és derelyevágó.