Betű és szám kiszúrók és mintázók

A betű és szám kiszúróknak és mintázóknak külön kategóriát készítettünk, hogy könyebben megtaláld őket, ha kifejezetten betűket, számokat keresel. Használatuk egyszerű, ugyanakkor nagy örömet tudsz velük szerezni, hiszen az édességet megformázhatod, illetve díszítheted egyedi módon, névre szólóan. 

A betű kiszúrókkal és mintázókkal úgy formázhatod az édességeket, legyenek azok sütemények, linzerek, hogy az ünnepelt nevét, vagy akár egy szöveget is alkothatsz belőlük. Minden ajándék, amely névre szóló, sokkal kedvesebb az ajándékozott számára. A szám kiszúrókkal és mintázókkal születésnapra, házassági évfordulóra, vagy más jeles esemény alkalmából készíthetsz számot.

A betű- és szám kiszúrók és mintázók kifejezetten jó konyhafelszerelési eszközök arra a célra, hogy kedvessé, bensőségessé, meghatóvá tedd az ajándékozás pillanatait. Nézz körbe, és találd meg a számodra leginkább tetsző formát, hidd el, nem fogsz csalódni. (E) Találsz nálunk 26 darabos keksz, mézeskalács, vagy “amire csak akarod” felirat készítőt Disney betűtípussal, az angol ABC betűivel, ha történetesen angolul szeretnéd kirakni a kekszre a szöveget. Ha többre van szükséged: van 40 darabos angol ABC-és műanyag kiszúró szettünk számokkal és az alapvető írásjelekkel. 

Van 10 darabos számokból álló fém sütemény kiszúró szettünk, ezek is tökéletesen alkalmasak kekszek, mézeskalácsok díszítésére, s már csak a képzeleted szab határt annak, hogy mit teszel még az alkotásaidra: cukormázat, cukorgyöngyöt vagy akár marcipánt. Gondoltunk azokra is, akiknek jobban tetszenek az írott betűk, mint a nyomtatottak, így találtok kínálatunkban írott betűket mintázó szilikon marcipán és fondant mintázó lapokat. Mielőtt azt hinnéd, hogy bonyolult ezekkel a munka, hidd el, ezekkel a formákkal egyszerű dolgozni, hiszen csak meg kell töltened a szilikon formát fondanttal, marcipánnal vagy akár csokoládéval, azt követően jön a hűtés, és már készen is van a süteményre, a tortára szánt dekoráció. 

Jópofa a 27 darabos, rózsaszín, óriás műanyag betű kiszúró készletünk, vagy a keksz felirat készítő szettünk, melyhez sütemény kiszúró is van. A kekszre “nyomtatott” írással biztosan nagy meglepetést fogsz szerezni, legyen akár gyerek, fiatalabb vagy idősebb az ajándékozott! A 30 részes betű kiszúró készlet is elnyerheti a tetszésedet, ha az jutott az eszedbe, hogy a tortádra, süteményedre vicces, kedves vagy megható üzenetet szeretnél “írni”! A patchwork fondant kiszúróban találsz nyomtatott és írott betűket is. A készlethez tartozó sínre kell felhelyezned a kiválasztott betűket vagy szimbólumokat, és azokat bele kell szúrnod az elkészített édesség-masszába. 

Ha nem szeretnél túl bonyolult művet, az is nagyon kedves meglepetés, ha a 4 darabos fém sütemény kiszúró készlet segítségével LOVE mintát készítsek.