Linzer kiszúrók, fánk formázók és süteménypecsétek

Fánk, linzer, keksz: minden mennyiségben jöhet! Biztosan van olyan ember, aki nem kedveli különösebben az édességeket, de a mi ismeretségi körünket nézve nagyon el kellene gondolkoznunk, van-e ilyen. (E) A fánkról ne is beszéljünk! Laktató, ízletes, legyen üres, lekváros, csokival leöntött, cukormázas, lyukas, szalagos… tényleg mindegy, csak minél több legyen! A linzerrekkel is hasonlóképpen vagyunk, jók lesznek a pocakba! Egy “bajunk van”: nem lehet abbahagyni az evésüket!

Érdekesség, hogy a linzerkarikát, amely hagyományosan baracklekvárral van megtöltve, egy magyar cukrásznak köszönhetjük, s ennek a klasszikus aprósüteménynek a története az 1800-as évek közepére eredeztethető. Köszönjük!

A kekszek, linzerek, fánkok remek vendégváró édességek. Ugye abban egyetértünk, hogy nem mindegy, mennyi idő alatt készíted el őket, s az is fontos, hogy az édességek külleme milyen lesz. Egyedi, különleges, alkalomhoz illő formákat és mintázatokat tudsz készíteni az Álmodj otthont webáruház által kínált linzer kiszúrók, fánk formázók, keksz- és süteménypecsétek segítségével. 

Az Álmodj otthont konyhafelszerelés, party kellék és más, csoda hasznos és szép háztartásba való termékeket kínáló webáruházunkban forgalmazzuk a méltán népszerű Tescoma márkát, így a Linzer kiszúrók, fánk formázók és sütemény pecsétek között is megtaláljátok a Tescoma termékeketA műanyagokból készült keksz és sütemény készítő pecsét szettek között számos mintázatot és formát találsz. Van Tescoma Delicia keksz készítő pecsét szettünk. A minták változatosak:  húsvéti, karácsonyi, nonfiguratív, különféle állatok, hagyományos, klasszikus, Disney Minnie egér, hóember. Nagyon szépek és stílusosak a fából készült sütemény pecsétek és a fából készült mintás nyújtófák (sodrófák) többek között fenyőfa, hópehely, szarvas, csillag, hóember, unikornis és szív mintával. A keksz pecsétek használata rendkívül egyszerű, sütés előtt belenyomod a tésztába a mintát, megsütöd a kekszet, azt követően már csak a “gyönyörködés a csodálatos alkotásodban” következik, mielőtt mind egy szálig elfogynának. 

A linzer kiszúrók között is meg fogod találni a számításod. Vannak műanyagból és fémből készültek. Van húsvéti, szív, kör alakú szívvel vagy csillaggal a közepén. Népszerűek a rugós linzer kiszúrók is. A fém rugós linzer kiszúrók között találsz szív, csillag, smile formát, de tartunk fémből készült rugós linzer kiszúró készletet is vegyes mintával. Mooncake (holdsütemény) mintázónk is van négyzet és kör alakú virág mintával. 

Ha fánk rajongó vagy, esetleg a családodban, barátaid között népszerűségre tennél egy nagy adag finom fánkkal, feltétlen ajánljuk számodra a hagyományos, kör formájú fánkszaggatót (kiszúrót), melyet csipesszel együtt tudsz megvásárolni. Egyforma, ízléses, gyönyörűséges, közepén lyukas fánkokat tudsz ezzel az egyszerű, de mégis nagyszerű, műanyagból készült szettel készíteni. De, ha szív alakú fánkszaggatóra vágynál: az sem akadály, ilyet is forgalmazunk.