A Cake-Masters cukormáz alappor kiválóan alkalmas mézeskalácsok díszítésére, valamint tortadíszek és cukorvirágok készítéséhez is. Ezzel a FunCakes alapporral megkönnyítheted a cukormáz elkészítését, hiszen a porhoz csak vizet kell hozzáadnia, hogy egy igazán szép, kemény mázat kapjunk. A cukormáz az elkeverés után teljesen megkeményedik, és kiválóan alkalmas tortadíszek készítésére, valamint sütemények dekorálásához.
Elkészítése – 500g alappor 75ml vízzel
- Használat előtt szitáljuk át a keveréket.
- A por felét botmixerrel vagy konyhai robotgéppel keverjük el kb. 3 percig, majd ezután adjuk hozzá a maradék port és keverjük még 3 percig.
- Rögzítéshez vagy mézeskalács házakhoz használjon 5-10 ml-rel kevesebb vizet.
- Vékonyabb mázhoz használjunk 5-15 ml-rel több vizet.
Összetevők:
Cukor, CSIRKEPROTEIN, savanyító: citromsav.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Átlagos tápérték 100 gramm termékben:
Energiaérték: |
1693 KJ |
|
404 kcal |
Zsír: |
0 g |
- Ebből telített zsírsav: |
0 g |
Szénhidrát: |
97,6 g |
- Ebből cukor: |
97,6 g |
Fehérje: |
1,7 g |
Só: |
0 g |