Kellékek bonbon készítéshez

Jó munkához jó és célirányos eszközök kellenek! Ezek elengedhetetlenek a bonbonok, pralinék, trüffelek, csokoládéból készült édességek készítéséhez. S nemcsak azért, hogy jól sikerüljön az alkotásod, hanem azért is, hogy a bonbon és csokoládé készítés végén sikerélményben legyen részed.

No, meg a konyha se legyen tetőtől talpig csokis, s az alapanyagok is a formákba kerüljenek, ne mellé, és egyáltalán, ne az legyen, hogy mérgedben az összes masszát felfalod, ahelyett, hogy gyönyörködnél az alkotásodban! (Kóstolni nemcsak lehet, hanem kötelező!) Mindezért még véletlenül se kattints el, nézd át a Kellékek bonbon készítéshez kategória termékeit!

-16%
Nincs raktáron
Kedvencekhez
PME fagyasztó spray csokoládéhoz
PME fagyasztó spray csokoládéhoz
Cikkszám
AO-05825
4 190 Ft
4 990 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Összehasonlítás
Nincs raktáron

Feltétlenül nézd meg a receptet: milyen cukrászati eszközök és konyhafelszerelési kellékek kellenek a tervezett bonbon és csokoládé készítéséhez. Amit biztosan be kell szerezned, az a bonbon és csokoládéforma, legyen az szilikonból vagy polikarbonátból. Szükséged lesz még lehúzó spaklira, keverőkanálra, tortakenő késre. Utóbbira a bonbon aljának kialakítása miatt lesz célszerű. 

A bonbon és csokoládé készítés nem ördöngösség, de precíz mérést és munkát igényel. A bonbon és csokoládé készítés során kellhet Neked maghőmérő, amely a még nem kész massza hőmérsékletét méri. Számos recept kitér arra, hogy a csokoládét temperálni kell, azaz egy bizonyos hőmérsékleten kell elkészíteni, hogy valóban jól sikerüljön, optimális állagú és szép legyen. Kínálatunkban találsz digitális maghőmérőt, melynek segítségével megmérheted a hőmérsékletét a csokoládénak. További ötlet: a digitális maghőmérőt más konyhai tevékenységnél, így sütésnél és főzésnél is felhasználhatod. Megmérheted, hogy mennyire sült át a hús, vagy például a házilag készített kenyér. 

A Kellékek bonbon készítéshez kategóriában találsz még Tescoma infravörös konyhai hőmérőt, amely az elkészítés során ugyancsak képes megmérni az ételek, alapanyagok hőmérsékletét. A Kellékek bonbon készítéshez kategóriában találsz még rozsdamentes acélból készült síktalpas és gömbölyű aljú olvasztó edényt csokoládéhoz, többféle muffin papírt, sütemény hűtőrácsot, azaz gitterrácsot, mércés tortavágót, amely kaparó és spatula is egyben, így bonbon készítésnél és torta készítésnél is tudod használni. Kínálatunkban van műanyag díszítő kanál, fémből vagy műanyagból készült kenőkés (másképp spatula vagy cukrászkés). Van háromdarabos, fémből készült kenőkés, cukrászkés és spatula szettünk, műanyag tészta és csokoládé adagolónk, háromdarabos bonbon villa, illetve mártóvilla szettünk. 

Ha már eldöntötted, hogy minek kezdesz neki, milyen gyönyörűséges, fantasztikus bonbon, nugát, trüffel vagy csokoládé művet alkotsz, és már a megfelelő konyhai felszereléseket és cukrászati kellékeket is beszerezted (Nálunk E), csak annyi a dolgod, hogy alkoss és egyéééél! Mert, azért magadnak is tarts meg egy párat az elkészült édességekből!