Polikarbonát bonbon forma, melyet a profi cukrászok is használnak.Anyagának köszönhetően, az olvasztott csokoládé megfelelő temperálása után igazán szép és fényes csoki mandulát készíthetünk ezeknek a formáknak a segítségével.Az egyszerű bonbon mellett akár kis töltött bonbon finomságokat is készíthetünk, vagy akár rétegesen is felépíthetjük a csokoládé csodáinkat. Tulajdonságok:Bonbon formák anyaga: polikarbonátA forma méretei:- A teljes forma mérete: 275 mm × 135 mm- A teljes forma vastagsága: 20 mmEgy formával egyszerre 16 csoki mandulát tudunk készíteni.A mandula formák mérete: 47 mm × 24 mm A polikarbonát formák tisztítása közben kerüljük a karcolást okozó eszközöket, mert az ezek által okozott karcok később meglátszódnak az elkészített bonbonokon.Tisztításakor puha szivacsot és papírtörlőt használjunk.Mosogatógépben való tisztítása TILOS.