Tányérok

Tegye fel a kezét az, aki szeret mosogatni! Na jó, a nagy számok törvénye alapján biztos van olyan köztetek, aki, ha már házimunka, a mosogatást választaná. De, egy party lebonyolítása után, csak elfárad az ember. Senki sem bánja, ha a party utáni rendrakás minél rövidebb ideig tart, és minél könnyebb! Ezt a célt szolgálják a számos mintázattal kapható, papírból készült party tányérok

S most beszéljünk az esztétikai és arculati szempontról. Olyan szép, vagy aranyos, vagy akár elegáns tányérokat lehet kapni papírból, hogy az ember kedvet kap ahhoz, hogy ezeken tálaljon - például egy esküvőn, egy babaváró partyn. Itt sorakoznak (és várnak Rátok) a Party terítékek között különféle állatfigurákkal, mesehősökkel díszített tányérok is.

-39%
Raktáron: 8 db
Kedvencekhez
Cikkszám
AO-05684
790 Ft
1 290 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
Egységár: 99 Ft/db
Összehasonlítás

Környezetvédelmi szempontból sem elhanyagolható, ha papírból készült tányérokat használunk a partyra, hiszen nem kell őket elmosni, így a vizet sem pocsékoljuk, a mosogatószerrel sem terheljük a környezetet, és még újra is lehet őket hasznosítani a szelektív hulladékgyűjtésnek köszönhetően. 

Ahogy szokták volt mondani: két legyet ütünk egy csapásra, hiszen egyrészt megadjuk a módját, arculatát a party hangulatának, másrészt környezettudatosak vagyunk. 

Super Mario-s tányér, állatos-virágos tányér, dinoszauruszos tányér, Happy Birthday-es tányér, unikornisos tányér, babavárós tányér, autós és munkagépes tányér, kalózos tányér, űrutazásos tányér… így elsőre. Folytatásképp: nagy örömet tudtok szerezni a gyerekeknek akár egy születésnapi, ovis ballagási partyn Pepa malac figurájával, dzsungel partyval, balerinával, focival vagy akár hableánnyal díszített tányérral. 

S hogy minden összhangban legyen, gondoljatok csak arra: a jól megválasztott party dekoráció fél siker! Éljétek ki a kreativitásotokat, szerezzetek ötleteket kínálatunkból! Nézzétek meg, hogy milyen party terítéket, sütemény és tortadekorációt, gyertyát és a lufit ajánlunk számotokra. Válasszatok, vegyetek: ízlést, hangulatot fog sugározni az otthonotok, a party helyszíne!