Poharak és italadagolók

Ugye Ti is úgy gondoljátok, hogy egy party elengedhetetlen tartozékai a poharak és az italadagolók? Ha már kiválasztottátok az eseményre szükséges party asztalterítőket és tányérokat, válogassatok kedvetekre a poharak és italadagolók között. Evőeszközökre, szalvétákra is szükségetek lesz, de ne feledkezzetek meg a szívószál és jégkocka készítőről sem. 

Ha nem akarjátok a “véletlenre bízni”, válogassatok az Álmodj otthont alapanyagokat, cukrász kelléket és konyhafelszerelést, valamint party kellékeket forgalmazó webáruházunk kínálatából. Egyszerű fizetési móddal,  gyors és pontos országos kiszállítással, folyamatos újdonságokkal és akciókkal állunk a rendelkezésetekre.

A poharak és italadagolók többek között olyan termékeket találtok, melyeket egy kisfiúnak vagy egy kislánynak a születésnapjára (is) szívből ajánlunk. Nagy örömet tudtok szerezni a gyerekeknek, ha a kedvenc mesefigurákkal, mesehősökkel, állatokkal mintázott party terítéket vesztek a nagy eseményre. 

Van babaváróra partyra Boy or girl feliratú papír poharunk, szülinapra találtok Super Mario-os, Peppa malacos, állatos, focis, autós, munkagépes, űrutazásos, dzsungeles, balerinás,  unikornisos, dinoszauruszos, kalózos papír poharat készletünkben. Felnőttek születésnapjára van Happy Birthday feliratos papír pohár, más alkalmakra, így például esküvőre, Karácsonyra, jó választás az egyszínű ezüst vagy arany papír pohár.  

Azzal éritek el a legnagyobb sikert, ha minden, a születésnapi, névnapi, ovis ballagási, babaváró, babaköszöntő partyra, vagy valamilyen nagyobb eseményre, mint például: Valentin-nap, Anyák napja, Húsvét, Karácsony, Halloween - összehangoljátok a party dekorációját témában, mintázatban, színekben. 

S ha ezeken felül az általatok készített édességeket, süteményeket, tortákat is az alkalom jellegéhez akarjátok igazítani, nézzétek meg a cukrász kellék és konyha felszerelések között a bonbon formákat és kellékeket, a szilikon formákat és sütőformákat, a süteménykiszúrókat, linzer kiszúrókat és tésztavágókat, a kellékeket tortakészítéshez és tortadíszítéshez.

Bármit is választotok, a sikeretek előre borítékolt. Szép, elegáns, vicces, alkalomhoz illő (és még sorolhatnánk) partyt tudtok rendezni! Olyat, melyre mindenki sokáig emlékezni fog!