Szívószál és jégkocka készítő

Figyeljetek, kérdés! Megvan már az asztalterítő? Benne vannak a virtuális kosaratokban a tányérok, poharak és italadagolók, az evőeszközök? Nem feledkeztetek meg a szalvétákról? Na, ha minden szépen egyben van a terítéshez, már csak a szívószálak és jégkocka készítők hiányoznak. Legalábbis nagyjából, közvetlenül a terítést nézve. Várnak még rátok a party dekorációk, a sütemény és torta dekorációk, a gyertyák és a lufik (is)!

Bármit is választotok a party kellékek közül, a sikeretek előre borítékolt. Szép, elegáns, vicces, alkalomhoz illő és még sorolhatnánk, hogy mennyire jó partyt tudtok rendezni alapanyagokat, cukrász kellék és konyha felszerelés, valamint party kellékeket forgalmazó online áruházunkban. Termékeink segítségével, a Ti ízléseteknek és kreativitásotoknak köszönhetően olyan partyt fogtok rendezni, melyre mindenki sokáig emlékezni fog!

Lássuk csak azokat a szívószálakat! Papírból, műanyagból, fémből, üvegből. Kicsiknek, nagyoknak, lányoknak, fiúknak, barátoknak, rokonoknak ésatöbbi. Kisebbek szülinapjára jó választás az autós-munkagépes, űrutazásos, dinoszauruszos, focilabdás, állatos figurákkal ellátott papír szívószál. Valentin-napra (is) ajánljuk a piros szívvel díszített papír szívószálakat. Nem hiányozhatnak készletünkből a Boldog szülinapot, vagy a Happy Birthday feliratos szívószálak sem. Lánybúcsúra tökéletes választás a Team bride feliratos papír szívószál, de vannak van készletünkben kifejezetten nagykislányok és nagyfiúk partyjára illő, pikáns díszítésű szívószálak is. Az egyszerűbb, letisztultabb stílust szeretőknek ajánljuk fehér vagy natúr színben, papírból készült szívószálakat.

Ha tartós, többször is használható szívószálat szeretnétek, figyelmetekbe ajánljuk az acélból vagy üvegből készült szívószálakat, melyeket készletben, azaz szívószál tisztítóval együtt forgalmazunk. Ha jobban szeretitek, a műanyagból vagy papírból készült szívószálak helyett vehettek natúr színű bambusz szívószálakat is. 

Jópofa koktélkeverő pálcákat is találtok ebben a kategóriában a szilikon jégkocka készítők mellett. Utóbbiak több fajtában is vannak: gömb, kocka, banán, jégrúd formájú jégdarabokat tudtok a segítségükkel készíteni. 

Szívből ajánljuk Nektek a Party témák kategóriáit, melyben a party jellegéhez, valamint a közkedvelt minták, formák, figurák, mesehősök szempontjából is csoportosítottuk a party kellékeket. Az Állatos dekoráció, Babaváró, Lány születésnap, Fiú születésnap, Esküvő, Lánybúcsú és legénybúcsú, Dinoszaurusz, Kalóz, Űrutazás, Foci, Sellő, hableány, Unikornis, Valentin-nap, Újév - Happy New Year, Halloween, Karácsony kategóriák termékkínálata vár Rátok!