Polikarbonát bonbon forma, melyet a profi cukrászok is használnak.
Anyagának köszönhetően, az olvasztott csokoládé megfelelő temperálása után igazán szép és fényes csoki rózsákat készíthetünk ezeknek a formáknak a segítségével.
Az egyszerű bonbon mellett akár kis töltött bonbon finomságokat is készíthetünk, vagy akár rétegesen is felépíthetjük a csokoládé csodáinkat.
Tulajdonságok:
Bonbon formák anyaga: polikarbonát
A forma méretei:
- A teljes forma mérete: 275 mm × 135 mm
- A teljes forma vastagsága: 20 mm
Egy formával egyszerre 21 csoki rózsát tudunk készíteni.
A rózsák mérete: 28 mm átmérő
A polikarbonát formák tisztítása közben kerüljük a karcolást okozó eszközöket, mert az ezek által okozott karcok később meglátszódnak az elkészített bonbonokon.
Tisztításakor puha szivacsot és papírtörlőt használjunk.
Mosogatógépben való tisztítása TILOS.