Callebaut belga Ruby, gyönyörű rózsaszín színű csokoládé 33,6%-os kakaótartalommal, mely közkedvelt testes csokoládés ízzel és nagyszerű feldolgozhatósággal rendelkezik, így nem meglepő, hogy a cukrászok egy közkedvelt csokoládé márkája. A csokoládé rózsaszín színét a kakaóbab okozza, ezért ehhez a csokoládéhoz nem adnak színezéket. A kalácsok vörös rózsaszín színükkel elcsábítanak, és a bogyók intenzív gyümölcsös ízével elárasztanak, ezért is különleges ez a pasztilla. Párosítsd erőteljes fűszeres, gyümölcsös, tejes vagy likőrszerű ízek széles skálájával, és garantáljuk, hogy nem fogsz csalódni. Különleges és karakteres ízét, illetve jellegzetes aromáját annak köszönheti, hogy a kakaóbabokat még egészben pörkölik meg és csak utána kezdik el aprítani. Olvasztott állapotban krémes és kellően folyékony, így kifejezetten ajánljuk fondüzéshez , illetve kiváló alapanyag lehet a bonbonok és táblás csokoládék készítéséhez, de ezek mellett tortabevonót vagy akár csokoládékrémet is lehet belőle készíteni. Összetevők: Cukor, kakaóvaj, sovány tejpor, teljes tejpor, kakaó massza, emulgeálószer: E322 (szója ), sav: E330, természetes vanília aroma. Nyomokban dióféléket és egyéb olajos magvakat tartalmazhat, illetve tejet és szóját . Tárolás: 12-20°C között, közvetlen fény- és hőhatástól védve!Átlagos tápérték 100 gramm termékben:
Energiaérték:
2352 KJ
562 kcal
Zsír:
35,9 g
- Ebből telített zsírsav:
22 g
Szénhidrát:
49 g
- Ebből cukor:
48 g
Fehérje:
9,3 g
Só:
0,26 g
Felhívjuk szíves figyelmeteket, hogy a nyári hónapokban megrendelt csokoládé termékeinket kizárólag a vevő saját felelősségére tudjuk szállítani és az időjárás miatt esetlegesen bekövetkező minőségi romlásért felelősséget nem tudunk vállalni.Ezért a melegebb hónapokban május 15. és szeptember 15. között csokoládé termékeinket nem szállítjuk csomagpontokra és csomagautomatákba.
VIDEO
A Callebaut belga csokoládé a LEGJOBB csokoládé:
VIDEO